Badkamer tegels

Wilt u weten wat Flevisteen voor u kan betekenen.

Badkamertegels natuursteen; een natuurlijke uitstraling

Omdat natuursteen in de natuur wordt gewonnen haalt u met natuursteen letterlijk de natuur in huis. U kunt het van dichtbij halen, uit Duitsland of België, of van verder weg, zoals China of Spanje. Wat u ook kiest, u kiest voor natuurlijk. In onze showroom kunt u zien waarom we zo fier zijn op onze badkamertegels natuursteen en onze shop. Onder het genot van verse koffie of thee kunt u de unieke uitstraling van onze tegels bekijken en zien hoe iedere steen zich onderscheidt van de andere. Dankzij de enorme oppervlakte van 600 m2 die wij tot onze beschikking hebben, kunnen wij een groot assortiment aan natuursteen wand- en vloertegels aanbieden. Om een badkamer te creëren waar u nu alleen nog maar van kunt dromen. Overtuig uzelf en kom de ambiance voelen van een badkamer van natuursteen. Onze showroom bevindt zich in Lelystad, vlakbij de A6. Zie hier hoe u de weg naar Flevisteen kunt vinden.

Samenstelling van uw natuursteen badkamer

Vaag heeft u uw droombadkamer al in gedachten. Of u heeft een prachtige wellnessruimte gezien bij uw vrienden. Wie weet heeft u altijd die badkamertegels onthouden in dat pittoreske Franse dorpje, waar u die heerlijke vakantie heeft beleefd. Als u in onze showroom wandelt, dan zult u vinden wat u zoekt. Omdat iedereen verliefd wordt op de serene uitstraling van natuursteen.
Helemaal van nu is basalt. Basalt is gestold lava, zwart of grijs van kleur. Als u houdt van een strakke, moderne badkamer, dan is basalt mogelijk uw keuze.

Graniet en marmer

  • Graniet daarentegen heeft een breder kleurenpalet. Graniet is een van de minst kwetsbare natuursteensoorten.
  • Als u van mozaïek houdt, moet u beslist kiezen voor een Venetiaanse vloer. Het mozaïek kan worden gevormd met kleine platte steentjes of met grof grind.
  • De koning onder het natuursteen is het Belgisch hardsteen. Door de fossielen in en het trommelen van de steen hebben deze tegels een zeer authentieke uitstraling. Naast Belgisch hardsteen verkopen wij ook Turks, Chinees, Vietnamees en Iers hardsteen.
  • Marmer is een soort dat tot de verbeelding spreekt, zeker wanneer deze een verouderd uiterlijk mee wordt gegeven.
  • Travertin is de meer praktische variant van marmer, omdat deze steen na bewerking minder kwetsbaar is.
  • Kwartsiet kunt u vinden in de kleuren crème, geel, grijs, groen en rood.
  • Leisteen tenslotte heeft kleuren die in elkaar overlopen. Een vloer of wand van leisteen heeft nooit één kleur!
natuurstenen badtegels
badkamer natuursteen

Marazzi

MarazziDe tegelmarkt is een moeilijke markt om te kraken. Maar met zijn rijke geschiedenis van innovatie en leiderschap in de industrie, is het geen verrassing dat Marazzi tegels er keer op keer in geslaagd is om hun positie als marktleider te versterken op vijf...

WIJ HEBBEN MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Bel ons op

0320 – 744 000

badkamertegels natuursteen

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten