Casa Dolce Casa

Casa Dolce Casa Tiles werd opgericht in 1994, wat hen één van de jongste tegelfabrikanten maakt. Ze staan bekend om hun gedurfde maar uitstekende en mooie keuze in tegels – een voorsprong die hen keer op keer heeft doen uitblinken tegenover andere bedrijven! Sinds 2005, toen zij hun krachten bundelden met Florim Ceramiche S.pA., wereldleider in de keramische industrie; hebben deze getalenteerde ontwerpers niet alleen fantastische kwaliteit geboden, maar ook immense creativiteit laten zien. Hun duurzaamheidsbeleid zorgt er voor dat ze continu op zoek zijn naar innovatieve ideeën en technologieën geinspireerd door de natuur en de omgeving.

Wij van Flevisteen – de specialist in Keramisch parket, zijn blij dat wij dit merk in ons assortiment hebben en kunnen aanbieden.

Italiaanse style keramisch parket

Casa Dolce Casa biedt mogelijkheden om de vloer te gebruiken voor binnen en buiten. Of u nu houdt van klassiek of modern dit merk biedt u alle mogelijkheden. De tegels van Casa Dolce Casa en Casamood kan je in kleinere en grote formaten bestellen. Tevens zijn er verschillende diktes beschikbaar.

Kom langs in onze showroom

Casa Dolce Casa tegels zijn perfect voor elk huis, maar hoe zit het als u het er nog mooier uit wilt laten zien? Flevisteen kan iedereen voorzien van een scherpe prijs op deze hoogwaardige producten. Aarzel dus niet! Vraag ons naar onze scherpe tarieven of kom kijken in onze showroom waarom wij uniek zijn. Of neem gerust contact met ons op via email (info@flevisteen.nl) waar alle vragen snel en efficiënt beantwoord zullen worden.

casa dolce casa keramisch parket

Stijlvol en elegant

Casa Dolce Casa’s tegels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en hebben een verscheidenheid aan looks met traditionele Nederlandse invloeden. De harde, duurzame natuur maakt ze perfect voor elk huis op zoek naar karakter toe te voegen door middel van ontwerp of gewoon behoefte aan iets dat voor altijd zal duren!

Casa Dolce Casa’s tegels zijn gemaakt met traditie en vakmanschap in het achterhoofd, maar ze hebben ook een modern tintje. Elke collectie heeft zijn eigen kwaliteiten die ze uniek maken, omdat hun inspiratie zo breed is, van warme gezellige natuurlijk ogende tegels tot meer stedelijke industriële stukken die kleur creatief gebruiken voor een in het oog springend designelement! 

Casa Dolce Casa – keramisch parket

Wanneer u tegels kiest uit het assortiment van Casa Dolce Casa, zal uw huis verzekerd zijn van keramische producten van hoge kwaliteit. Het bedrijf is sinds 2005 een partnerschap aangegaan met de Florim Group en omvat verschillende merken die het mogelijk maken om elkaars ervaring in technologie uit te wisselen om zo al hun assortimenten samen sterker te maken.

casa dolce casa
keramisch parket
flevisteen

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten