Casamood

Casamood keramisch parket

Casa Dolce Casa is een jong Italiaans merk dat sinds 1994 op de markt is gekomen. De meest voorkomende tegel in het merk Casa Dolce Casa is de Casa Mood. Hier krijgen wij bij Flevisteen de meest aanvragen op. Casa Dolce Casa heeft veel meer te bieden dan alleen dit type. Met een echt Italiaans karakter en diverse style soorten is dit een pareltje onder de keramische vloeren.

Wij van Flevisteen – de specialist in Keramisch parket, zijn blij dat wij dit merk in ons assortiment hebben en kunnen aanbieden.

Het oogappeltje van Florim

Casamood is een exclusief product van hoge kwaliteit dat exclusief te vinden is bij Florim Ceramic. Florim Ceramic produceert al tegels sinds 1965 en hun kwaliteit spreekt boekdelen over hen. Ze blijven innoveren om ons allemaal een beter leven te geven door middel van duurzaamheidsinitiatieven zoals recyclingprogramma’s of het gebruik van energiezuinige machines tijdens het productieproces.

De Neutra serie van Casamood is een collectie prachtige en luxueuze vloertegels die stijl zullen toevoegen aan uw huis. Het populaire porcellanato wordt gecombineerd met glasmozaïek in verschillende kleuren voor een oogstrelende look waar je niet mee in de fout kunt gaan! Dit programma ziet er niet alleen goed uit, het is ook duurzaam – perfect als we het hebben over vloeren waar we in ons leven elke dag of nacht overheen lopen.

Kom langs in onze showroom

Casa Dolce Casa tegels zijn perfect voor elk huis, maar hoe zit het als u het er nog mooier uit wilt laten zien? Flevisteen kan iedereen voorzien van een scherpe prijs op deze hoogwaardige producten. Aarzel dus niet! Vraag ons naar onze scherpe tarieven of kom kijken in onze showroom waarom wij uniek zijn. Of neem gerust contact met ons op via email (info@flevisteen.nl) waar alle vragen snel en efficiënt beantwoord zullen worden.

Casamood en vloerverwarming

De Casamood tegels zijn een geweldige manier om het onderhoudsgemak en de schoonheid die keramiek heeft te combineren met een authentieke houtlook. De zes kleurvariaties hebben allemaal hun eigen warme, natuurlijke stijl waardoor ze perfect zijn voor elke kamer in uw huis of kantoor! Bovendien gaan deze prachtige vloeren langer mee dan parketvloeren en zijn ze antislip, zodat ze veilig zijn, zelfs als ze nat worden buiten tijdens de wintermaanden.

Verschillende formaten

Casamood tegels komen in meerdere langwerpige formaten: de langwerpige versie (26-5/8 “x180”) is wat eleganter en de kleine langwerpige (20ich)  is perfect voor een keramisch parket visgraat motief. Ook zijn ze verkrijgbaar in een opvallend decor in het vierkante formaat 80×80 cm. Daarnaast zijn er Casamood tegelstroken, mozaïek tegels en speciale stukken leverbaar zoals keramische traptreden en tegelplinten met een afgeronde bovenzijde.

 

Casamood
keramisch parket casamood
flevisteen showroom

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten