Cerawood

9 okt, 2019 | Keramisch Parket | 0 Reacties

Casa Dolce Casa is een jong Italiaans merk dat sinds 1994 op de markt is gekomen. De meest voorkomende tegel in het merk Casa Dolce Casa is de Casa Mood. Hier krijg wij bij keramisch parket de meest aanvragen op. Casa Dolce Casa heeft veel meer te bieden dan alleen dit type. Met een echt Italiaans karakter en diverse style soorten is dit een pareltje onder de keramische vloeren.

Wij van Flevisteen – de specialist in Keramisch parket, zijn blij dat wij dit merk in ons assortiment hebben en kunnen aanbieden.

Deze Italiaanse fabrikant is gevestigd in Modena in de gelijknamige provincie. Vele mooie automerken hebben een band met deze stad denk hierbij aan Ferarri, Maserati en Lamborghini. Deze stad heeft genoeg klasse en stijl, als u klasse wilt is Casa Dolce Casa een merk dat u zult aanspreken.

Italiaanse style keramisch parket

Casa Dolce Casa biedt mogelijkheden om de vloer te gebruiken voor binnen en buiten. Of u nu houdt van klassiek of modern dit merk biedt u alle mogelijkheden. Als u meer wilt weten over de stijlen van dit merk verwijzen wij u graag door naar de website van Casa Dolce Casa, klik dan hier.

Slijtvast en kwaliteit

Keramische parket is een Nederlands grootste partner van Casa Dolce Casa. Voor meer informatie met betrekking tot dit merk bent u van harte welkom in onze showroom voor een kijkje in de keuken.

Wij zien u graag terug in de grootste showroom van Nederland als het gaat om keramisch parket.

Menu

Home
Keramisch Parket
Terras Tegels
Reviews
Vloer Tegel
Wand Tegels
Badkamer Tegel
Projecten

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad