Coem Ceramiche

Coem Ceramiche is een relatief jong Italiaans merk dat sinds 1970 op de markt is gekomen. En met de natuur als ontwerpinspiratie is Coem Ceramiche continu bezig met het bedenken van nieuwe ideeen voor inrichtieng en architectuur.

Wij van Flevisteen – de specialist in Keramisch parket – zijn blij dat wij dit merk in ons assortiment hebben en kunnen aanbieden.

Deze Italiaanse fabrikant is gevestigd in Modena in de gelijknamige provincie. Vele mooie automerken hebben een band met deze stad denk hierbij aan Ferarri, Maserati en Lamborghini. Deze stad heeft genoeg klasse en stijl, als u klasse wilt is Coem Ceramiche een merk dat u zult aanspreken.

Italiaanse style keramisch parket

Coem Ceramiche mogelijkheden om de vloer te gebruiken voor binnen en buiten. Of u nu houdt van klassiek of modern dit merk biedt u alle mogelijkheden. Als u meer wilt weten over de stijlen van dit merk verwijzen wij u graag door naar de website van Coem Ceramiche.

Slijtvast en kwaliteit met Coem Ceramiche

Flevisteen is een van de grootste Nederlandse partners van Coem Ceramiche. Voor meer informatie met betrekking tot dit merk bent u van harte welkom in onze showroom. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met één van onze experts en de ruime opties van keramisch parket van Coem Ceramiche bespreken en bekijken.

 

We zijn besmet door een idee van kwaliteit, dat we met passie en vastberadenheid uitvoeren, de omgeving waarin we leven beschermen, onze volledig Italiaanse keramische traditie. We stimuleren onderzoek en continue innovatie in alles wat we doen. Het resultaat zijn werken en projecten die de wereld kan zien, een uitdrukking van een ontwerpidee dat deelneemt aan het hedendaagse leven.
Coem Ceramich website

Bezoek onze showroom

Kom naar onze showroom om de perfecte tegel voor uw huis te vinden. Wij hebben een grote verscheidenheid aan tegels van Coem ceramiche, en u kunt vrijblijvend het huidige aanbod in onze 600m2 grote showroom komen bekijken! Als wij niet hebben wat u zoekt kunt u dat aan ons aangeven en zal één van onze teamleden persoonlijk door alle beschikbare modellen gaan zoeken om een het product te vinden. Lukt dat niet dan kunnen we altijd alternatieven aanbieden die in de buurt komen van de gewenste vloer.

coem ceramich hout look

Hout effect

Coem ceramiche wood-effect porcelain stoneware past perfect in de inrichting van vele huizen en biedt de luxe die u verdient met behoud van zijn unieke kwaliteiten. Deze stukken zijn geïnspireerd op enkele van de meest gewilde afbeeldingen en natuurlijke schaduwen uit de natuur, waardoor ze zich onderscheiden van al het andere op de huidige markt – maar zonder afbreuk te doen aan comfort of gebruiksgemak in het dagelijks gebruik! Met verschillende kleuren die precies goed gekalibreerd zijn zodat ze elkaar mooi in evenwicht houden wanneer ze samen onder één dak worden gecombineerd; dit product biedt alles wat nodig is om een omgeving te creëren waar netheid en stijl elkaar ontmoeten.

keramisch parket
coem ceramiche

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten