De Beste vloerverwarming

Wilt u weten wat Flevisteen voor u kan betekenen.

De beste vloerverwarming in combinatie met een schitterende keramische vloer

Als het tijd is om in uw woning of in uw bedrijf een nieuwe vloer te leggen weet u vast al dat u een enorme keuze heeft. Misschien zit u wel te denken of u gaat voor bijvoorbeeld stoffen vloerbekleding of juist voor parket. Deze soorten vloerbedekking zijn traditioneel erg populair, maar vragen wel behoorlijk wat onderhoud. Daarom brengen we ook graag de keramische vloer bij u onder de aandacht. Deze meer moderne variant van vloerbedekking is bijzonder eenvoudig schoon te houden en daarnaast ook ontzettend duurzaam. Nog een voordeel van dit type vloeren is dat ze in vele soorten en maten verkrijgbaar zijn.

Keramisch parket in de mooiste uitvoeringen

Bij de oriëntatie op keramisch parket zult u versteld staan van het enorme aanbod. Het is verkrijgbaar in vele verschillende dessins, structuren en kleuren. Zo kunt u onder meer kiezen voor keramisch natuursteen of juist voor keramische tegels met een uitstraling van hout. Het zijn uiteindelijk keramische vloertegels, maar door hun perfecte uitvoering zijn ze vrijwel niet van echt te onderscheiden. Keramische tegels kunnen zowel binnen als buiten worden gelegd en vormen dus een ideale vloerbedekking in zowel uw woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer als op uw terras.

vloerverwarming
vloerverwarming keramisch parket

RUIM 25 JAAR ERVARING IN KERAMISCH PARKET MET VLOERVERWARMING

Bel ons op

0320 – 744 000

De voordelen van een keramische vloerbedekking

Doordat de keramische vloertegels ongelooflijk sterk zijn ontstaan er geen krassen of deuken in, zoals dat bij houten parket bijvoorbeeld wel het geval is. Het resultaat is een vloer die jarenlang meegaat, ook als u hem intensief gebruikt. Daarnaast vergt een keramische vloer nauwelijks onderhoud. U hoeft hem niet te schuren, te lakken of te waxen zoals echt parket, maar houdt hem eenvoudig schoon door hem even te dweilen. Hierdoor is een keramische vloer een stuk hygiënischer dan parketvloeren en vloerbedekking van stof, waar vuil zich uiteindelijk toch in ophoopt.

keramisch parket met vloerverwarming
flevisteen

Laat vloerverwarming toevoegen voor een heerlijk comfortabel resultaat

Keramisch natuursteen en parket zijn optimaal te combineren met vloerverwarming. Ze vormen samen een goed team en met een keramische vloer heeft u geen kans op een vloer die kromtrekt. De vloertegels zorgen tevens voor een goede en gelijkmatige geleiding van de warmte en houden deze langer vast. Door te kiezen voor vloerverwarming beste kwaliteit kunt u daarnaast ook besparen op uw stookkosten. Vloerverwarming is namelijk een stuk efficiënter dan verwarming door standaard radiatoren.

Laat u inspireren in onze showroom

Bent u benieuwd of keramisch parket ook voor uw woning of bedrijf de ideale oplossing is? Kom dan zeker eens langs in de showroom van Flevisteen. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u met plezier en gedegen vakkennis antwoord op al uw vragen. Bekijk ons ruime assortiment aan keramisch natuursteen en pakket en kies uw favoriet. Wilt u vloerverwarming beste kwaliteit laten toevoegen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Tevens hebben we bij Flevisteen eigen vakmannen in dienst die, indien u dit wenst, uw keramische vloer voor u kunnen leggen.

 

showroom flevisteen

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten