Doorleefd hout

Doorleefd houtlook

Tegels met verweerde houtlook zijn een blijver binnen de laatste trends in keramische vloeren. Ze brengen een authentieke sfeer in huis en zijn verkrijgbaar in uiteenlopende lichte en donkere tonen. Of kies juist een tegel waarbij verschillende kleuren en structuren zijn samengevoegd zodat je een sloophouten effect krijgt.

Keramisch parket

Houtlook tegels worden steeds populairder omdat ze kunnen worden gebruikt om een rustieke of moderne look te creëren in elk huis. Ze zijn gemaakt van verschillende soorten hout, zoals eiken en kersen, waardoor ze hun unieke kleur hebben. Evenals ten minste één textuurprint per tegel – meestal met een leerachtig gevoel (hoewel sommige ook gemarmerd zijn). De tactiele groeven geven de vloer een extra dimensie die zeker niet snel te vergeten is!

Hoge kwaliteit doorleefd houtlook tegels

De houtlook tegelvloer heeft alle kwaliteiten van een traditionele houten vloer, maar hij is ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Hij hoeft nooit opnieuw te worden gelegd of te worden overgeschilderd omdat dit materiaal geen natuurlijke gevaren inhoudt! Met zijn rijke textuur, gemaakt van materiaal dat u een authentieke vintage stijl zonder al te veel onderoud en verandering van de vloer zelf geeft.

doorleefd hout

Afspraak met een specialist

Wij weten dat het kopen van tegels een overweldigende ervaring kan zijn. Er is tenslotte een bijna onbeperkte keuze op de markt en u wilt iets dat er over jaren nog steeds goed uitziet. Onze keramisch parket specialisten staan klaar met advies op maat zodat uw keuze weloverwogen is – het maakt niet uit welk type of formaat Marazzi tegel het beste past bij zowel stijlvoorkeuren als duurzaamheidswensen die in de toekomst kunnen ontstaan. Bel ons nu om een afspraak met een specialist in te plannen. Tel: 0320 – 744000

doorleef hout keramisch parket

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten