Flaviker tegels

Flaviker tegels zijn tegels die afkomstig zijn van tegelbedrijf Flaviker Pi.Sa uit Italië. Dit bedrijf is al vele jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van hoge kwaliteit tegels. Deze tegels kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Zo kunnen de Flaviker tegels gebruikt worden om de wanden in de badkamer te bekleden, maar zijn de tegels ook geschikt voor de keuken, huiskamer en tuin. Flevisteen heeft een groot assortiment van de Flaviker tegels uitgestalt in de grootste showroom op het gebied van keramisch parket.

Stijlvolle keramische tegels

U kunt de tegels van het merk Flaviker tegels vrij eenvoudig herkennen. Zo worden de tegels niet alleen uitgevoerd in zachte kleuren zoals wit en beige. Maar hebben de tegels bovendien een natuurlijke en vooral rustige look. Geen drukke tegels met motieven die afleiden van de essentie van uw interieur. Maar tegels die uw interieur ondersteunen en een natuurlijke stijl uitstralen. Door de eenvoudige, natuurlijke en rustige look van de tegels zijn de tegels van het merk Flaviker eenvoudig te combineren met diverse stijlen.

 

Flaviker; groen en ecologisch verantwoord

Flaviker vindt het niet alleen belangrijk om mooie tegels te maken. Als bedrijf hecht ook veel waarde aan het milieu vriendelijk produceren van tegels om het milieu te beschermen. Zo let het bedrijf goed op de uitstoot van slechte stoffen in het productieproces. Er wordt geen vervuild water gedumpt door het Italiaanse bedrijf en recycled Flaviker alle materialen bij het maken van de hoogwaardige tegels. Kiest u voor Flaviker tegels, dan maakt u een milieubewuste keuze.

Grootste aanbod keramische parket

Flevisteen heeft een groot aanbod van verschillende soorten keramische parketten. Bent u op zoek naar de perfecte tegel voor uw woning? Bekijk dan ons grote aanbod keramisch parket en zoek uw favoriete tegelsoort van het merk Flaviker.

flaviker tegels
flaviker parket
flaviker vloertegels

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten