Houtlook tegels van keramisch parket

Houtlook tegels, of ook wel keramisch parket genoemd, zijn de laatste jaren sterk in opkomst maar helaas nog steeds een grote onbekende bij de consument. Keramisch Parket Lelystad is de grootste aanbieder van Nederland op gebied van houtlook tegels. Met de grootste showroom van Nederland kunnen wij u direct laten zien wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Houtlook tegels in diverse soorten

 

De keramische industrie heeft veel inspanningen gedaan om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en perfecte imitaties van natuur producten. Dit heeft geleid tot het product houtlook tegels welke ieder jaar weer verder wordt geperfectioneerd tot sublieme imitaties van houten vloeren. De houtlook tegels van keramisch parket zijn voor hoge kwaliteit voor de juiste prijs.

De kennis en technieken die zij reeds toepaste bij imitaties natuursteen hebben zij perfect kunnen toepassen bij de ontwikkeling van houtlook tegels met zijn diversiteit aan kleur en structuur.

Duurzaam en slijtvast bij intensieve belasting

 

De uitstraling van houtlook tegels en de benadering van een bijna perfecte imitatie komt steeds dichter bij. Heden ten dage zijn de fabrikanten in staat om lange lengtes houtlook tegels van een verbluffende hoogstaande kwaliteit en precisie te produceren, waarbij maatafwijkingen tot een minimum worden gebracht. Een lengte van 180 cm en breedte van wel 30 cm breed maken dat uw vloer van houtlook tegels de natuurlijke uitstraling van echt hout benaderen of zelfs evenaren. We durven zelfs te zeggen dat de houtlook tegel het gevecht met de natuurlijk houten vloer met gemak aan kan gaan.

  • Niet van echt hout te onderscheiden
  • Warmte van een echte houten vloer
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Slijtvast gaat levenslang mee
  • Onderhoudsvrije vloer

Klik hier voor een aantal afgeronde projecten

Bent u verdwaalt op de website en heeft u wel een houten vloer en deze moet opgeknapt worden? Houten vloer schuren is een goeie partner hiervoor.