Houtlook tegels van keramisch parket

Houtlook tegels, of ook wel keramisch parket genoemd, zijn de laatste jaren sterk in opkomst maar helaas nog steeds een grote onbekende bij de consument. Keramisch Parket Lelystad is de grootste aanbieder van Nederland op gebied van houtlook tegels. Met de grootste showroom van Nederland kunnen wij u direct laten zien wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Houtlook tegels in diverse soorten

 

De keramische industrie heeft veel inspanningen gedaan om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en perfecte imitaties van natuur producten. Dit heeft geleid tot het product houtlook tegels welke ieder jaar weer verder wordt geperfectioneerd tot sublieme imitaties van houten vloeren. De houtlook tegels van keramisch parket zijn voor hoge kwaliteit voor de juiste prijs.

De kennis en technieken die zij reeds toepaste bij imitaties natuursteen hebben zij perfect kunnen toepassen bij de ontwikkeling van houtlook tegels met zijn diversiteit aan kleur en structuur.

Duurzaam en slijtvast bij intensieve belasting

 

De uitstraling van houtlook tegels en de benadering van een bijna perfecte imitatie komt steeds dichter bij. Heden ten dage zijn de fabrikanten in staat om lange lengtes houtlook tegels van een verbluffende hoogstaande kwaliteit en precisie te produceren, waarbij maatafwijkingen tot een minimum worden gebracht. Een lengte van 180 cm en breedte van wel 30 cm breed maken dat uw vloer van houtlook tegels de natuurlijke uitstraling van echt hout benaderen of zelfs evenaren. We durven zelfs te zeggen dat de houtlook tegel het gevecht met de natuurlijk houten vloer met gemak aan kan gaan.

 • Niet van echt hout te onderscheiden
 • Warmte van een echte houten vloer
 • Te combineren met vloerverwarming
 • Slijtvast gaat levenslang mee
 • Onderhoudsvrije vloer

Klik hier voor een aantal afgeronde projecten

 • Hoi Okke, De vloer is prachtig ! Kees is een topper!!!! Tegeltjes in de gang ook supermooi gelegd. Ben heel erg blij met het resultaat! Ik zal je eind december een paar foto’s sturen. Het is echt supermooi! Heel veel succes met jullie bedrijf groet Dorine

  mevrouw Dam uit Broek op Langedijk
 • Beste Okke en Kees, Ik heb Kees helaas niet meer gesproken gisteren maar ik wil jullie even laten weten dat de vloer er echt heel mooi uitziet en dat we er erg blij mee zijn. Bedankt!!! Met vriendelijke groet, Marcel en Monique Fransen

   

  Familie Fransen
 • Na 7 jaar geleden met volle tevredenheid een tegelvloer bij jou gekocht en gezet te laten hebben, was er geen andere optie dan direct weer naar jou toe te gaan voor een vloer in mijn nieuwe huis. Je hebt me weer uitermate goed geholpen, en de hout-look tegelvloer ligt er weer uitermate strak in! Flevisteen is een goede keus en klantvriendelijk met vakkundige tegelzetters! Met vriendelijke groet, Dick van der Veen.

  Dick van der Veen
  Ervaring Keramisch Parket
 • Dag Okke van Keramische Parket/Flevisteen, We zijn hartstikke blij met de vloer. Kees heeft inderdaad mooi werk geleverd. Het hele aankoopproces is overigens goed verlopen, ook bij jou in de showroom in Lelystad. Zodra we een beetje op orde zijn, stuur ik nog wat foto’s. Fijne dag nog. Groeten, familie Conen

  Familie Conen uit Maarsbergen
 • Na enig zoekwerk kwamen we bij Fevisteen in Lelystad uit en daar hebben we geen spijt van. Kees de Boer van Flevisteen heeft een fraai stukje vakwerk geleverd. Collega’s van een ander bedrijf die met de badkamer bezig waren zeiden zelfs tegen mij dat ze onder de indruk waren.

  Jan de hoop RTL 4