vloertegen-houdnerf

Keramisch hout geeft een huis een mooie en natuurlijke uitstraling. Bent u zoekende naar een mooie houten keramische vloer? Dan is het bijna zeker dat wij deze in onze showroom hebben liggen. Meerdere merken en design vloeren kunnen wij u direct laten zien.

Klik hier voor een aantal foto’s van projecten

 

Een keramisch parket via Flevisteen heeft de volgende voordelen:

  • Eerlijke offerte voor een kwaliteit vloer
  • Optie voor het laten leggen door professionals
  • Grootste assortiment vloeren aanwezig in de showroom
  • Persoonlijke begeleiding en uitleg
  • Meer dan 12 jaar actief in keramisch parket

Een warme uitstraling  en niet van echt te onderscheiden

Keramisch hout, wist u dat het bestond? Nee? Dan bent u zeker niet de enige. De keramische industrie is altijd weer opzoek naar nieuwe uitdagingen en perfecte imitaties van natuur producten. Al vele jaren is men bezig met het perfectioneren van de imitaties natuursteen. Deze kennis en technieken hebben zij perfect kunnen toepassen bij de ontwikkeling van het keramisch parket met zijn diversiteit aan kleur en structuur. De uitstraling van keramisch hout en de benadering van een bijna perfecte imitatie komt steeds dichter bij. Ook de productie van lange lengtes keramisch hout is van een verbluffende hoogstaande kwaliteit en precisie waarbij maatafwijkingen tot een minimum worden gebracht. Deze lange lengtes en breedte van wel 30 cm breed maken dat uw keramisch hout vloer een rijke en natuurlijke uitstraling krijgt die het gevecht met de natuurlijk houten vloer met gemak aan kan gaan.

Geschikt voor vloerverwarming

Keramische parket is de laatste jaren uitgegroeid als de meest hardlopende keramische tegel in zijn soort. De eerder beschreven productietechnieken zijn zo doorontwikkeld dat sommige uitvoeringen keramisch hout niet meer van echt hout zijn te onderscheiden. Keramisch parket is bij uitstek geschikt voor toepassing op vloerverwarming welke steeds vaker als standaard wordt aangeboden in de nieuwbouw.

Keramischet tegels kunnen zeer goed in combinatie met vloerverwarming worden gebruikt. Door te combineren met vloerverwarming behoudt u de strakke warme uitstraling van uw woon- en/of badkamer en realiseert u de behaaglijke warmte van hout. Vloerverwarming in combinatie met keramisch hout is bovendien zeer energiebesparend. De tegels houden namelijk geen warmte tegen, maar geleiden de warmte. Bovendien slaan keramische tegels ook warmte op, zodat de ruimte langer warmer blijft nadat de cv-ketel is uitgezet.

 

Keramisch parket is makkelijk te onderhouden

Keramisch hout is ook erg praktisch in onderhoud, gebruik en is slijtvast. Waar andere vloeren slijtage of vlekken vertonen na verloop van tijd, ligt keramisch hout er na jaren nog als nieuw bij. Zeker voor mensen die angst hebben voor krassen en / of vlekken is keramisch hout de beste keus.

Voor het maken van de juiste keuze van uw nieuwe vloer hebben wij in onze showroom een groot aantal vloervlakken met keramisch hout gecreëerd. Dit om u nog beter de warme uitstraling van keramisch hout te laten zien. In de kasten en display’s hebben wij ook veel meer maten en kleuren gepresenteerd. Dit om u een nog betere keuze te laten maken in het assortiment keramisch hout.

Er is altijd een specialist op de vloer die u kan adviseren in de diverse mogelijkheden. Voor het plaatsen van de vloeren kunnen wij u ook verder helpen. Flevisteen heeft specialisten in dienst die het vak van vloeren verstaan en lief hebben. Door dit gegeven kunne wij stellen, dat u bij het aanschaffen van een vloer via Flevisteen dat u een kwaliteit in huis haalt.

Op internet en via websites is het moeilijk om een goed gevoel te geven, wij hopen wel een bepaalde impressie te geven over de mogelijkheden dat u onze showroom eens komt bezoeken.

Graag tot ziens in onze showroom!

Heeft u echt hout? dan verwijzen wij u door naar houten vloer schuren.

Vraag een offerte aan
HD_AMB_4
keramisch-houd
houtlook vloer