Keramisch Hout

Wilt u weten wat Flevisteen voor u kan betekenen.
Keramisch hout geeft een huis een mooie en natuurlijke uitstraling. Bent u zoekende naar een mooie houten keramische vloer? Dan is het bijna zeker dat wij deze in onze showroom hebben liggen. Meerdere merken en design vloeren kunnen wij u direct laten zien.

Een keramisch parket via Flevisteen heeft de volgende voordelen:

I

Eerlijke offerte voor een kwaliteit vloer

I

Optie voor het laten leggen door professionals

I

Grootste assortiment vloeren aanwezig in de showroom

I

Persoonlijke begeleiding en uitleg

I

Meer dan 12 jaar actief in keramisch parket

Een warme uitstraling  en niet van echt te onderscheiden

Keramisch hout, wist u dat het bestond? Nee? Dan bent u zeker niet de enige. De keramische industrie is altijd weer opzoek naar nieuwe uitdagingen en perfecte imitaties van natuur producten. Al vele jaren is men bezig met het perfectioneren van de imitaties natuursteen. Deze kennis en technieken hebben zij perfect kunnen toepassen bij de ontwikkeling van het keramisch parket met zijn diversiteit aan kleur en structuur. De uitstraling van keramisch hout en de benadering van een bijna perfecte imitatie komt steeds dichter bij. Ook de productie van lange lengtes keramisch hout is van een verbluffende hoogstaande kwaliteit en precisie waarbij maatafwijkingen tot een minimum worden gebracht. Deze lange lengtes en breedte van wel 30 cm breed maken dat uw keramisch hout vloer een rijke en natuurlijke uitstraling krijgt die het gevecht met de natuurlijk houten vloer met gemak aan kan gaan.

Geschikt voor vloerverwarming

Keramische parket is de laatste jaren uitgegroeid als de meest hardlopende keramische tegel in zijn soort. De eerder beschreven productietechnieken zijn zo doorontwikkeld dat sommige uitvoeringen keramisch hout niet meer van echt hout zijn te onderscheiden. Keramisch parket is bij uitstek geschikt voor toepassing op vloerverwarming welke steeds vaker als standaard wordt aangeboden in de nieuwbouw.

Keramischet tegels kunnen zeer goed in combinatie met vloerverwarming worden gebruikt. Door te combineren met vloerverwarming behoudt u de strakke warme uitstraling van uw woon- en/of badkamer en realiseert u de behaaglijke warmte van hout. Vloerverwarming in combinatie met keramisch hout is bovendien zeer energiebesparend. De tegels houden namelijk geen warmte tegen, maar geleiden de warmte. Bovendien slaan keramische tegels ook warmte op, zodat de ruimte langer warmer blijft nadat de cv-ketel is uitgezet.

Keramisch parket is makkelijk te onderhouden

Keramisch hout is ook erg praktisch in onderhoud, gebruik en is slijtvast. Waar andere vloeren slijtage of vlekken vertonen na verloop van tijd, ligt keramisch hout er na jaren nog als nieuw bij. Zeker voor mensen die angst hebben voor krassen en / of vlekken is keramisch hout de beste keus.

Voor het maken van de juiste keuze van uw nieuwe vloer hebben wij in onze showroom een groot aantal vloervlakken met keramisch hout gecreëerd. Dit om u nog beter de warme uitstraling van keramisch hout te laten zien. In de kasten en display’s hebben wij ook veel meer maten en kleuren gepresenteerd. Dit om u een nog betere keuze te laten maken in het assortiment keramisch hout.

Er is altijd een specialist op de vloer die u kan adviseren in de diverse mogelijkheden. Voor het plaatsen van de vloeren kunnen wij u ook verder helpen. Flevisteen heeft specialisten in dienst die het vak van vloeren verstaan en lief hebben. Door dit gegeven kunne wij stellen, dat u bij het aanschaffen van een vloer via Flevisteen dat u een kwaliteit in huis haalt.

Op internet en via websites is het moeilijk om een goed gevoel te geven, wij hopen wel een bepaalde impressie te geven over de mogelijkheden dat u onze showroom eens komt bezoeken.

Graag tot ziens in onze showroom!

Heeft u echt hout? dan verwijzen wij u door naar houten vloer schuren.

Visgraat

Klassieke elementen in je interieur zijn weer in de mode. Voerden vorige jaren vooral industriële woningtrends de boventoon, de nieuwste trends keramisch parket zijn nu zijn vintage stijlen. En dat mag best een tikje chique. Laat bijvoorbeeld houtlook tegels leggen als luxe parketvloeren van weleer, dus in een visgraat-, Versailles-of Hongaarse punt. Denk aan smal visgraatparket met donkere wenge tegels of ga voor een moderne variant met brede stroken in licht of white wash eiken. Zulke patronen doen het ook goed in badkamers of keukens, en trek dat gerust door naar de wanden. Dat geeft gegarandeerd een groots effect.

Casamood

Casamood keramisch parket Casa Dolce Casa is een jong Italiaans merk dat sinds 1994 op de markt is gekomen. De meest voorkomende tegel in het merk Casa Dolce Casa is de Casa Mood. Hier krijgen wij bij Flevisteen de meest aanvragen op. Casa Dolce Casa heeft veel meer...

Panaria

Panaria keramisch parket Planaria is sinds 1974 een toonaangevende producent van vloeren en bekleding in huis. Ze produceren zowel binnen- als buitenoppervlakken met behulp van hoogwaardige materialen zoals traditioneel porselein, gelamineerde houten vloeren of stenen...

Casa Dolce Casa

Casa Dolce Casa is een jong Italiaans merk dat sinds 1994 op de markt is gekomen. De meest voorkomende tegel in het merk Casa Dolce Casa is de Casa Mood. Hier krijg wij bij keramisch parket de meest aanvragen op. Casa Dolce Casa heeft veel meer te bieden dan alleen dit type. Met een echt Italiaans karakter en diverse style soorten is dit een pareltje onder de keramische vloeren.

Flaviker tegels

Flaviker tegels zijn tegels die afkomstig zijn van tegelbedrijf Flaviker Pi.Sa uit Italië. Dit bedrijf is al vele jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van hoge kwaliteit tegels. Deze tegels kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Zo kunnen de Flaviker tegels gebruikt worden om de wanden in de badkamer te bekleden, maar zijn de tegels ook geschikt voor de keuken, huiskamer en tuin.

Refin tegels

Keramiek is een fijn materiaal om tegels van te maken voor vloeren en wanddecoratie. Vooral omdat tegels de mogelijkheid bieden om vloerverwarming aan te brengen in een woning of winkelpand. Bovendien is het slijtvast en heeft het minder onderhoud nodig, dan bijvoorbeeld een houten vloer, laminaat en linoleum. Geef uw woning of winkel een nog mooiere uitstraling, met refin tegels, uiteraard van het mooiste keramiek.

Sant Agostino

Veel mensen denken bij het gebruik van tegels in hun huis vooral aan de zogenaamde ‘natte cellen’: de badkamer, de wc, en, niet te vergeten, de keuken. Tegenwoordig is dit allang niet meer het geval. Tegels zijn praktisch, onverwoestbaar en makkelijk te reinigen! En een zeer luxe uitstraling kunnen hebben, dat weten veel mensen niet.

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten