Keramisch parket leggen via Flevisteen dan kiest u voor kwaliteit. Wilt u zo lang mogelijk van uw vloer genieten, dan kunt u het beste keramisch parket laten leggen door één van onze vakmannen. U kunt er zeker van zijn dat de tegels strak worden gelegd en goed worden afgewerkt. Hierdoor kan de vloer een leven lang mee. Keramisch parket leggen doen wij door heel Nederland.

Parket leggen door een vakman

Keramisch parket is niet alleen prachtig om te zien, het is ook erg comfortabel en praktisch. Omdat deze tegels door onze specialisten met een zeer smalle voeg kunnen worden gezet, is de vloer zelfs nauwelijks van echt houtparket te onderscheiden. Het is ideaal voor woonkamers, maar door de goede vochtbestendigheid zijn deze tegels ook uitstekend te plaatsen in keukens, sanitaire ruimtes en zelfs op terrassen. Bovendien is het een perfecte warmtegeleider en wordt er vaak voor gekozen als  topvloer boven een vloerverwarming. Alle voordelen van houtlook tegels op een rij:

 • (voelbare) structuur en kleur van hout
 • Geen onderhoud
 • kras-, slijt- en kleurvast
 • geschikt voor natte ruimtes
 • geschikt voor vloerverwarming
 • vele legpatronen mogelijk, zoals wildverband, blokpatroon en visgraat

Keramisch parket houtlook tegels

Haal een vakman in huis

Keramisch parket laten leggen door de vakmensen van Flevisteen? Dan bent u verzekert van jarenlange garantie op de installatie en het leggen van de vloer. Onze mensen zijn gecertificeerd en dragen het keurmerk van de

U kunt ervan uit gaan dat het gehele proces van aanschaf tot en met het afwerken van de vloer bij ons in goede handen is.

 

 

Vrijblijvende afspraak maken

Bent u zoekende naar een partij die u kan helpen met het aanschaffen van de juiste vloer, dan is er een mogelijkheid dat wij ook bij u over de vloer komen. Vaak krijgen wij dan een juiste impressie van het huis en de omgeving. Zodoende kunnen wij bij het keramisch parket leggen u direct een duidelijk beeld geven hoe dit eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn. Keramisch parket via Flevisteen is kwaliteit voor het leven in huis halen.

 

Specialist in tegelvloeren

Wilt u keramisch parket laten leggen? Profiteer dan van ons voordelige full-service pakket. We helpen u niet alleen de vloer te vinden die past bij uw woonwensen. Wij zorgen er ook voor dat deze netjes in alle ruimtes wordt gelegd. Oude vloeren voeren we af, we egaliseren de ondervloer en/of wanden, treffen eventuele isolerende maatregelen en kunnen ook een vloerverwarming installeren. Daarbij ontvangt u uitgebreide garantie op de tegels en het leggen. Zelf al iemand geregeld voor het plaatsen van tegels? Geen probleem, Flevisteen kan u ook alleen de tegels leveren. Deze worden dan netjes bij u op de stoep bezorgt wanneer u wilt. Wij bieden u heel wat.

 

Voordelen via Keramisch parket

 • Altijd de zekerheid van een strakke vloer
 • 5 jaar garantie op het leggen van keramisch parket
 • Vast team van vakbekwame specialisten
 • Meer dan 12 jaar ervaring in keramisch parket leggen
 • Een showroom met zeer ruime keuze

Ontdek de Flevisteen legservice

Meer weten over onze complete legservice? Neem dan direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en prijzen. Of kom voor een complete keramisch parket ervaring langs in onze showroom en ontdek de grootste collectie keramische tegels binnen de regio Lelystad.

U vindt ons aan Nikkelstraat 3, 8211 AJ Lelystad (industrieterrein Oostervaart). 0320 744000 | info@flevisteen.nl.