Keramisch parket
Met vloerverwarming

Wilt u weten wat Flevisteen voor u kan betekenen.

Met vloerverwarming zorgt u voor optimaal wooncomfort in huis. Zeker als u daarvoor kiest in combinatie met keramisch parket. Vloerverwarming zorgt voor een constante, aangename binnentemperatuur, uw vloer voelt warm aan en u heeft alle mogelijkheden om uw ruimtes in te delen zoals u dat wilt. Bovendien is het een investering die zichzelf terugverdient, want u gaat ook besparen op energiekosten.

Voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming oogt niet alleen luxe, het biedt ook veel gemak. De warmte wordt gelijkmatig over de ruimte verspreid waardoor het in huis sneller behaaglijk wordt dan met een gewone verwarmingsinstallatie. De pluspunten:

I

Vloer warmt geleidelijk op

I

Warmte wordt langer vastgehouden

I

Geen radiatoren, dus meer ruimte

I

De kachel kan minder hoog

I

Minder stofcirculatie dan met radiatoren

I

Biedt energiezuinige voordelen

RUIM 25 JAAR ERVARING IN KERAMISCH PARKET MET VLOERVERWARMING

Bel ons op

0320 – 744 000

Waar kunt u vloerverwarming voor gebruiken

Vloerverwarming wordt vaak in badkamers geplaatst. Maar met een goede topvloer kan het ook uitstekend in woonkamers als hoofdverwarming dienen. Wel is het rendement afhankelijk van de vloerafwerking. Wilt u vloerverwarming én een houten vloer? Ervaringen laten zien dat hout en laminaat de warmte veel minder goed geleiden dan natuursteen of keramische vloeren. Kies daarom voor keramisch parket. Deze houtlook tegels geven net zoveel sfeer als gewone houten vloeren, maar zijn duurzamer, vochtbestendig en transporteren de warmte optimaal. U heeft de keuze uit oneindig veel houtkleuren, formaten en legpatronen. Het is dus een prima alternatief voor vloerverwarming met houten vloer! 

 Vloerverwarming laten plaatsen

Als vloerexpert in Nederland zijn wij al twaalf jaar ervaren in het leggen van keramisch parket inclusief vloerverwarming. Bovendien hanteren we alleen maar A-kwaliteit en eerste productie tegels. Daarbij is ook voorwerk en nabewerking inbegrepen, zoals het vlakken en isoleren van de ondervloer en het plaatsen en voegen van de nieuwe tegelvloer. Alles wordt in een keer netjes geregeld en u kunt rekenen op een uitstekende garantie op tegels, verwarmingsinstallatie en werkzaamheden. 

Vloerverwarming een goede investering

Wij vertellen u graag meer over het plaatsen van keramisch parket met vloerverwarming. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij de grootste tegelshowroom van de regio Lelystad. Met 600 m2 aan uitgestalde keramische vloeren en parket vindt u gegarandeerd de vloer van uw dromen.

Nooit meer koude voeten?

Het is bijna niet voor te stellen. Nooit meer koude voeten in huis. Dat kan dankzij vloerverwarming.

Zij die al vloerverwarming hebben, weten als geen ander hoe lekker het is om bij koud – en regenachtig weer thuis te komen, de schoenen uit te trekken en op de sokken door het huis te lopen, terwijl de voeten snel weer lekker warm worden. Een tweede voordeel van vloerverwarming is dat het energieverbruik zal dalen. Koude voeten en van de vloer optrekkende koude zorgt er voor dat de kamertemperatuur hoger wordt ingesteld. Daarmee wordt de van de vloer opstijgende kou overigens niet tegen gehouden.

Extra voordelen

1. U heeft geen radiatoren meer nodig, waardoor de ruimte een ander gezicht krijgt.
2. De vloerverwarming zorgt er voor dat de hele ruimte lekker warm wordt en niet alleen de plekjes rondom of in de buurt van de radiatoren.
3. U kunt er ook voor kiezen om de vloerverwarming te combineren met een paar design radiatoren, waardoor het totaal pakket voor een optimale verwarming zorgt en er prachtig uit ziet.
4. De temperatuur in huis is constant en steeds behaaglijk.

Van welk materiaal word gebruik gemaakt

Bij vloerverwarming is het materiaal dat gebruikt wordt van belang. Vaak wordt ze in keukens en badkamers onder de tegels gelegd. Maar natuurlijk is het ook mogelijk een woonkamer en de slaapkamers te voorzien van een warme vloer. Zo zorgt een keramische vloer er voor dat de warmte optimaal verspreid wordt en dat er heel weinig verlies van warmte is, waardoor er energie bespaard kan worden. De keramische vloer ziet er daarnaast voortreffelijk uit, is in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar en draagt bij aan een prachtige woonruimte. Op die manier slaat u twee vliegen in een klap.

Comfort, zonder problemen

De keramische vloer krast niet, slijt niet, is makkelijk te onderhouden en ziet er gewoonweg stralend uit. Hij kan als een geheel over de hele verdieping gelegd worden, waardoor u ook geen drempels meer heeft. Hierdoor kan de vloerverwarming eveneens over de gehele verdieping gelegd worden en kunt u in principe op blote voeten door het hele huis lopen. Hout en beton houden een deel van de warmte vast, waardoor de vloerverwarming harder moet werken. Bij een keramische vloer geldt dat deze de warmte gewoon door laat, zodat de verwarming op een lagere stand een prima rendement levert. De energie die u voor het verwarmen van uw huis gebruikt, gaat grotendeels via de zolder en de vloeren verloren. Dat houdt automatisch op op het moment dat de warmte via de vloer geleverd wordt. Vanaf dan bespaart u volgens experts zo’n 15% aan energie. Daarmee levert de keramische vloer bij een doorsnee gezin, dat circa 2000 m3 gas per jaar gebruikt, een besparing van zo’n 300 m3 op ofwel circa 170€ per jaar.

Investeren in groen

Als er al een periode is waarin investeren in uw huis loont, dan is dat nu wel het geval. De uiterst lage rente biedt u de kans om uw huis een flinke opknapbeurt te geven. Eventuele isolatiesubsidies van de overheid kunnen u mogelijk helpen om extra maatregelen te nemen. Aarzel niet om informatie te vragen. Op die manier wordt niet alleen de woning opgewaardeerd, maar gaat met name uw wooncomfort er op vooruit. Vloerverwarming draagt bij aan dat comfort, aan een beter milieu, aan verlaging van de energielasten en, laten we dat vooral niet vergeten, aan een gelukkige partner. Is uw keramische vloer, voorzien van vloerverwarming, klaar dan zal zij nooit meer met koude voeten in bed hoeven stappen. Vloerverwarming is een investering, die zichzelf altijd terugbetaalt. Letterlijk!

Visgraat

Klassieke elementen in je interieur zijn weer in de mode. Voerden vorige jaren vooral industriële woningtrends de boventoon, de nieuwste trends keramisch parket zijn nu zijn vintage stijlen. En dat mag best een tikje chique. Laat bijvoorbeeld houtlook tegels leggen als luxe parketvloeren van weleer, dus in een visgraat-, Versailles-of Hongaarse punt. Denk aan smal visgraatparket met donkere wenge tegels of ga voor een moderne variant met brede stroken in licht of white wash eiken. Zulke patronen doen het ook goed in badkamers of keukens, en trek dat gerust door naar de wanden. Dat geeft gegarandeerd een groots effect.

Casamood

Casamood keramisch parket Casa Dolce Casa is een jong Italiaans merk dat sinds 1994 op de markt is gekomen. De meest voorkomende tegel in het merk Casa Dolce Casa is de Casa Mood. Hier krijgen wij bij Flevisteen de meest aanvragen op. Casa Dolce Casa heeft veel meer...

Panaria

Panaria keramisch parket Planaria is sinds 1974 een toonaangevende producent van vloeren en bekleding in huis. Ze produceren zowel binnen- als buitenoppervlakken met behulp van hoogwaardige materialen zoals traditioneel porselein, gelamineerde houten vloeren of stenen...

Casa Dolce Casa

Casa Dolce Casa is een jong Italiaans merk dat sinds 1994 op de markt is gekomen. De meest voorkomende tegel in het merk Casa Dolce Casa is de Casa Mood. Hier krijg wij bij keramisch parket de meest aanvragen op. Casa Dolce Casa heeft veel meer te bieden dan alleen dit type. Met een echt Italiaans karakter en diverse style soorten is dit een pareltje onder de keramische vloeren.

Flaviker tegels

Flaviker tegels zijn tegels die afkomstig zijn van tegelbedrijf Flaviker Pi.Sa uit Italië. Dit bedrijf is al vele jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van hoge kwaliteit tegels. Deze tegels kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Zo kunnen de Flaviker tegels gebruikt worden om de wanden in de badkamer te bekleden, maar zijn de tegels ook geschikt voor de keuken, huiskamer en tuin.

Refin tegels

Keramiek is een fijn materiaal om tegels van te maken voor vloeren en wanddecoratie. Vooral omdat tegels de mogelijkheid bieden om vloerverwarming aan te brengen in een woning of winkelpand. Bovendien is het slijtvast en heeft het minder onderhoud nodig, dan bijvoorbeeld een houten vloer, laminaat en linoleum. Geef uw woning of winkel een nog mooiere uitstraling, met refin tegels, uiteraard van het mooiste keramiek.

Sant Agostino

Veel mensen denken bij het gebruik van tegels in hun huis vooral aan de zogenaamde ‘natte cellen’: de badkamer, de wc, en, niet te vergeten, de keuken. Tegenwoordig is dit allang niet meer het geval. Tegels zijn praktisch, onverwoestbaar en makkelijk te reinigen! En een zeer luxe uitstraling kunnen hebben, dat weten veel mensen niet.

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten