Keramische tegels

Wilt u weten wat Flevisteen voor u kan betekenen.

Praktisch gebruik van Keramische Tegels

Veel mensen denken bij het gebruik van tegels in hun huis vooral aan de zogenaamde ‘natte cellen’: de badkamer, de wc, en, niet te vergeten, de keuken. Tegels horen daar waar gespetterd wordt, zodat het water makkelijk opgenomen kan worden. Tegels zijn vooral praktisch, want onverwoestbaar en makkelijk te reinigen! Dat tegels ook gebruikt kunnen worden in de woonkamer of als wandbekleding, en een zeer luxe uitstraling kunnen hebben, dat weten veel mensen niet. Het gebruik van natuurlijk materiaal is op dit moment weer helemaal in, en keramische tegels sluiten naadloos bij deze trend aan.

De Porcelanosa-groep

De Porcelanosa-groep is een bedrijf dat oorspronkelijk uit Spanje komt, maar inmiddels vestigingen heeft in zo’n 100 landen. Het bedrijf heeft een zeer goede reputatie opgebouwd. Dit is te danken aan de innovatieve productietechnieken die het bedrijf heeft ontwikkeld, de kwaliteit van de geleverde producten, de professionaliteit van de medewerkers en – last but not least – het feit dat het bedrijf maatschappelijk en ecologisch verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Begon het bedrijf aanvankelijk alleen met het het produceren van tegels, tegenwoordig heeft het een zeer hoogstaand assortiment producten en kunt u zowel als privé persoon het bedrijf inschakelen voor bijvoorbeeld het aankleden van uw keuken en woonkamer maar ook als architect of aannemer kunt u het bedrijf in de arm nemen om het mee te laten denken over oplossingen voor uw bouwkundige ontwerpen.

 

WIJ HEBBEN MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Bel ons op

0320 – 744 000

Vloerverwarming

De voordelen van vloerverwarming zijn

1. altijd lekker warm in huis
2. nooit meer koude voeten. Met name op badkamers is dit een heel groot voordeel, want stap je uit bad, dan stap je op een lekker warme vloer.
3. Ze is energiezuinig.
4. Minder stofcirculering

 

Vloerverwarming onder een houten vloer heeft als nadeel dat het hout werkt, waardoor het scheef kan trekken of scheuren gaat vertonenen geleidt lang niet zo goed als keramische vloeren en dus lastig je optimale temperatuur te behalen. Keramisch tegels zijn hard en goed geleidend. Dit materiaal zorgt er voor dat de vloer overal lekker warm is. Plus, het is makkelijk te onderhouden. Regelmatig met een vochtige doek erover en klaar.

 

Keramisch natuursteen

Keramisch natuursteen (een tegel die lijkt op natuursteen) heeft naast de reeds genoemde voordelen, nog een paar extra’s in petto. Ze zijn zuurbestendig en krasbestendig, wat betekent dat ze niet wit uitslaan als er iets op de vloer valt of krassen vertoont wanneer er een stoel of een meubel wordt verschoven Ze zijn heel makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Mocht iets op de stenen terecht komen, volstaat een doekje om het even op te vegen. Ze zijn in allerlei afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Je kunt ze voor wanden, vloeren en buiten gebruiken. Het is een natuurlijk product, waardoor ze ook nog eens duurzaam zijn en een leven lang meegaan.


Kiezen

Eigenlijk is het niet zo moeilijk om te kiezen. Als je alle voordelen van de keramische tegels op een rij zet, wordt snel duidelijk dat dit een prima keuze is. Dat geldt eens te meer als het besluit genomen wordt om voor vloerverwarming te gaan. Het kiezen beperkt zich dan ook tot welke afmeting, welke kleur en wat mag het kosten? Neem daarbij mee dat een keramische vloer een hele lange levensduur heeft. En, kijk naar de garantie die de vakman op de tegels geeft. Belangrijk is de zogenaamde warmteweerstand. Dat heeft te maken met het isolerend vermogen van de vloerbedekking. Keramische tegels hebben een lage warmteweerstand en geven de warmte goed af. Mocht je nog twijfelen, vraag dan de vakman om informatie. Of, start met de badkamer en je zult zien hoe de nieuwe vloerverwarming en de daarop aangebrachte keramische tegels gewaardeerd worden. Daarna is de beslissing om ook voor vloerverwarming en keramische vloertegels in de woonkamer te kiezen, snel genomen.

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten