Wat is
keramisch parket?

Inspiratie op doen bij Flevisteen?

Wat is keramisch parket?

Keramisch parket is een keramische tegelvloer waarbij de tegels zijn uitgevoerd met de kleur en nerfstructuur van hout. Het heeft de luxe en warme uitstraling van een houten vloer, maar biedt tegelijkertijd alle voordelen van vloertegels. Het is duurzaam, slijtvast en het vergt geen onderhoud. Bovendien combineert het uitstekend met vloerverwarming en het kan zelfs op vloeren en wanden van natte ruimtes worden geplaatst.

Keramisch parket voordelen

Met keramisch parket kiest u voor een stevige vloer die uw leven lang mee kan gaan. Net als gewone keramische tegels zijn ze gemaakt porcellanato, extreem hard en ongevoelig . Behalve tint en patroon bepaalt dit ook de vuurvaste en waterbestendige eigenschappen. Positieve keramisch parket ervaringen zijn:

I

Slijt- en krasvast

I

Eenvoudig in het onderhoud

I

Verkleurt niet

I

Werkt niet (trekt niet krom)

I

Met minimale voeg te leggen

I

Ongevoelig voor vocht en vlekken, dus ideaal voor keukens, badkamers, toiletten

I

Goede warmtegeleider, dus geschikt voor vloerverwarming

wat is keramisch parket?

WIJ HEBBEN MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Bel ons op

0320 – 744 000

keramisch parket
keramischparket

Aandachtspunten bij keramisch parket

Naast pluspunten heeft keramisch parket ook een aantal nadelen:

  • Relatief duur in aanschaf
  • Ondergrond moet geschikt en goed vlak zijn

Gemiddelde prijs keramisch parket

De prijzen voor keramisch parket liggen gemiddeld tussen de €50 en €150 per vierkante meter inclusief BTW. Wij hanteren één kwaliteit en de prijsverschillen zitten vooral in de afmeting, uitstraling en herhalingspatroon. Vanzelfsprekend biedt Flevisteen alleen A-kwaliteit tegels van gerenommeerde Italiaanse en Spaanse tegelfabrieken.

Vloer laten leggen door een specialist

U kunt op vrijwel alle ondergronden keramisch parket leggen en zelfs laten doorlopen op wanden en vloeren van badkamers en buitenruimtes. Van gewone standaard 60x60cm tegels tot parketstroken van 180 cm lang en XL-vloertegels, u heeft alle keuze in formaten en legpatronen zoals visgraat, blokmotief of wildverband. Verder kan er met minimale voegen worden gewerkt, wat zorgt voor bijzondere ruimtelijke effecten. Verzekerd zijn van een strakke vloer? Laat dan keramisch parket leggen via de specialisten van Flevisteen.

De grootste showroom van Nederland

Ontdek nu het grootste aanbod keramisch parket of houtlook bij Flevisteen in Lelystad en overtuig uzelf van onze kwaliteiten en uitstekende service. Wij zijn al meer dan 13 jaar tegelexpert door heel Nederland.

U vindt onze prachtige showroom aan Nikkelstraat 3, 8211 AJ Lelystad (industrieterrein Oostervaart).
0320 744000info@flevisteen.nl.

Visgraat

Klassieke elementen in je interieur zijn weer in de mode. Voerden vorige jaren vooral industriële woningtrends de boventoon, de nieuwste trends keramisch parket zijn nu zijn vintage stijlen. En dat mag best een tikje chique. Laat bijvoorbeeld houtlook tegels leggen als luxe parketvloeren van weleer, dus in een visgraat-, Versailles-of Hongaarse punt. Denk aan smal visgraatparket met donkere wenge tegels of ga voor een moderne variant met brede stroken in licht of white wash eiken. Zulke patronen doen het ook goed in badkamers of keukens, en trek dat gerust door naar de wanden. Dat geeft gegarandeerd een groots effect.

Casamood

Casamood keramisch parket Casa Dolce Casa is een jong Italiaans merk dat sinds 1994 op de markt is gekomen. De meest voorkomende tegel in het merk Casa Dolce Casa is de Casa Mood. Hier krijgen wij bij Flevisteen de meest aanvragen op. Casa Dolce Casa heeft veel meer...

Panaria

Panaria keramisch parket Planaria is sinds 1974 een toonaangevende producent van vloeren en bekleding in huis. Ze produceren zowel binnen- als buitenoppervlakken met behulp van hoogwaardige materialen zoals traditioneel porselein, gelamineerde houten vloeren of stenen...

Casa Dolce Casa

Casa Dolce Casa is een jong Italiaans merk dat sinds 1994 op de markt is gekomen. De meest voorkomende tegel in het merk Casa Dolce Casa is de Casa Mood. Hier krijg wij bij keramisch parket de meest aanvragen op. Casa Dolce Casa heeft veel meer te bieden dan alleen dit type. Met een echt Italiaans karakter en diverse style soorten is dit een pareltje onder de keramische vloeren.

Flaviker tegels

Flaviker tegels zijn tegels die afkomstig zijn van tegelbedrijf Flaviker Pi.Sa uit Italië. Dit bedrijf is al vele jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van hoge kwaliteit tegels. Deze tegels kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Zo kunnen de Flaviker tegels gebruikt worden om de wanden in de badkamer te bekleden, maar zijn de tegels ook geschikt voor de keuken, huiskamer en tuin.

Refin tegels

Keramiek is een fijn materiaal om tegels van te maken voor vloeren en wanddecoratie. Vooral omdat tegels de mogelijkheid bieden om vloerverwarming aan te brengen in een woning of winkelpand. Bovendien is het slijtvast en heeft het minder onderhoud nodig, dan bijvoorbeeld een houten vloer, laminaat en linoleum. Geef uw woning of winkel een nog mooiere uitstraling, met refin tegels, uiteraard van het mooiste keramiek.

Sant Agostino

Veel mensen denken bij het gebruik van tegels in hun huis vooral aan de zogenaamde ‘natte cellen’: de badkamer, de wc, en, niet te vergeten, de keuken. Tegenwoordig is dit allang niet meer het geval. Tegels zijn praktisch, onverwoestbaar en makkelijk te reinigen! En een zeer luxe uitstraling kunnen hebben, dat weten veel mensen niet.

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten