Kronos

Kronos tegels

Kronos tegels verkrijgbaar bij Flevisteen.

Kronos tegels bieden een verscheidenheid aan stijlen en functies om aan elke behoefte te voldoen. Het duurzame materiaal gaat jaren mee, terwijl het ook de schoonheid biedt die u wenst in uw huis of bedrijf! Het merk staat bekend om hun brede selectie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Met keramische tegels met een houtlook of badkamerwanden van marmer of opties voor zowel binnenvloeren als buiten vloer- en wandbekleding zijn er genoeg keuzesdie bij een behoefte passen!

Komt u gerust eens langs in Lelystad om deze fantastische keramisch parket vloeren te zien en voelen. Er zijn momenteel diverse nieuwe collecties beschikbaar.

Kronos keramische houtlook

De keramische tegels van Kronos Ceramiche zijn ontworpen om de look en feel van natuurlijk hout nauwgezet na te bootsen. Met de nadruk op detail, brengen ze hulde aan elk individueel nerfpatroon op een manier die zowel trouw en toch modern is – net als hun prachtige ontwerpen!
Bovendien maken deze praktische eigenschappen ze perfect voor elk type ruimte, van woonkamers en badkamers tot cafés of commerciële gebouwen die op zoek zijn naar iets met meer duurzaamheid dan tegels zouden kunnen bieden, maar nog steeds schoonheid en stijl nodig hebben en een authentieke houtlook.

Flevisteen heeft de grootste showroom op gebied van keramische parketten. Wilt een juist advies voor de juiste prijs dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zien u graag een keer terug in onze showroom. Naast de zeer gewilde houtlook is Kronos ook gespecialiseerd in natuursteenlook, betonlook en mateallook.

Voor meer informatie over Kronos keramische houtlook tegels kunt u klikken op de volgende link.

kronos keramisch houtlook

Het bedrijf Kronos

Kronos Ceramiche is een bedrijf dat zijn wortels heeft in een land waar de waarde van keramische traditie bij de mensen hoort. Italie. 

Met een DNA dat gericht is op voortdurende innovatie en ‘s werelds beste normen, is Kronos in staat geweest producten te creëren die wereldwijd erkend worden voor ambassadeurs van Made in Italy. Ze produceren niet alleen tegels, maar ook bekledingen van keramische gres – een echte indicatie van kwaliteit. Kronos denkt met de klant en met het milieu mee.

kronos keramisch parket slaapkamer houtlook
kronos keramisch parket houtlook badkamer
kronos kleuren
keramisch parket kronos
keramisch parket kronos

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten