Marazzi

Marazzi

De tegelmarkt is een moeilijke markt om te kraken. Maar met zijn rijke geschiedenis van innovatie en leiderschap in de industrie, is het geen verrassing dat Marazzi tegels er keer op keer in geslaagd is om hun positie als marktleider te versterken op vijf continenten! Van historische innovaties zoals hout-look designs die in de jaren 70 – 80 een grote vlucht namen onder kopers in heel Europa, tot de moderne stijlen van vandaag zoals pastelkleuren of abstracte patronen gemaakt van alledaagse voorwerpen van over de hele wereld; er is werkelijk niets dat deze prachtige vloeren uw huis niet weer als zichzelf laten voelen.

In de tegelfabriek letten ze continu op de laatste ontwikkelingen. Zij weten wat hun klanten zal verbazen en blij zal maken met een assortiment tegels dat altijd up-to date is! Als één van de geselecteerde Marazzi partners zijn wij er erg trots op dat wij niet alleen toegang hebben tot het installeren maar ook het onderhouden van deze hoge standaard productlijn zodat deze ook nauwkeurig van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Bezoek de showroom van Flevisteen

Wilt u de tegels met eigen ogen zien? Dan raden wij u aan om de showroom van Flevisteen te komen bezoeken. Hier vindt u naast een ruime selectie van Marazzi’s meest populaire series zoals Treverk en Blend, ook alles wat u nergens anders vindt! Niet alleen hebben ze standaard maten voor installatie in heel Nederland, maar ook decoratieve afwerkingen. En alles tegen zeer betaalbare prijzen. Bent u op zoek naar nieuwe vloeroplossingen dan is een bezoekje in onze showroom de perfecte one-stop-shop oplossing. Door ons uitgebreide en gevarieerde assortiment is er voor ieder wat wils te vinden.

Afspraak met een specialist

Wij weten dat het kopen van tegels een overweldigende ervaring kan zijn. Er is tenslotte een bijna onbeperkte keuze op de markt en u wilt iets dat er over jaren nog steeds goed uitziet. Onze keramisch parket specialisten staan klaar met advies op maat zodat uw keuze weloverwogen is – het maakt niet uit welk type of formaat Marazzi tegel het beste past bij zowel stijlvoorkeuren als duurzaamheidswensen die in de toekomst kunnen ontstaan. Bel ons nu om een afspraak met een specialist in te plannen.

Marazzi keramisch parket
flevisteen marazzi
keramisch parket marazzi

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten