Natuursteen Badkamer

Wilt u weten wat Flevisteen voor u kan betekenen.

Het samenstellen van uw natuursteen badkamer

Vaak heeft u uw droombadkamer al in gedachten. Of u heeft een prachtige wellnessruimte gezien bij uw vrienden. Wie weet heeft u altijd die badkamer onthouden in dat pittoreske Franse dorpje, waar u die heerlijke vakantie heeft beleefd. Als u in onze showroom wandelt, dan zult u vinden wat u zoekt. Omdat iedereen verliefd wordt op de serene uitstraling van natuursteen.

Helemaal van nu is basalt. Basalt is gestold lava, zwart of grijs van kleur. Als u houdt van een strakke, moderne badkamer, dan is basalt mogelijk uw keuze.

 • Graniet daarentegen heeft een breder kleurenpalet. Graniet is een van de minst kwetsbare natuursteensoorten.
 • Als u van mozaïek houdt, moet u beslist kiezen voor een Venetiaanse vloer. Het mozaïek kan worden gevormd met kleine platte steentjes of met grof grind.
 • De koning onder het natuursteen is het Belgisch hardsteen. Door de fossielen in en het trommelen van de steen hebben deze tegels een zeer authentieke uitstraling.
 • Naast Belgisch hardsteen verkopen wij ook Turks, Chinees, Vietnamees en Iers hardsteen.
 • Marmer is een soort dat tot de verbeelding spreekt, zeker wanneer deze een verouderd uiterlijk mee wordt gegeven.
 • Travertin is de meer praktische variant van marmer, omdat deze steen na bewerking minder kwetsbaar is.
 • Kwartsiet kunt u vinden in de kleuren crème, geel, grijs, groen en rood.
 • Leisteen tenslotte heeft kleuren die in elkaar overlopen. Een vloer of wand van leisteen heeft nooit één kleur!

 

natuursteen badkamer
badkamer natuursteen

WIJ HEBBEN MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Bel ons op

0320 – 744 000

natuursteen badkamer

Als u wilt kiezen voor natuursteen, laat u zich dan vooral gedetailleerd informeren over de voor- en nadelen van alle soorten natuursteen, aangezien er verschillen zijn in de kwetsbaarheid van de steensoorten als het gaat om het morsen of spatten van vloeistoffen. Gelukkig kunnen wij voor de meeste nadelen goede oplossingen aan u voorstellen. Mocht u, ondanks ons ruime assortiment, behoefte hebben aan meer keuze op het gebied van natuursteen, dan verwijzen wij u graag naar Oprey & Beisterveld natuursteen te Vianen, onze samenwerkingspartner. Zij hebben de grootste showroom van Nederland op het gebied van natuursteen. Op afspraak kunt u hun showroom bezoeken.

Als u uw ideale natuursteen wand- en vloertegels heeft gevonden, is het verder samenstellen van uw badkamer eenvoudigweg gerealiseerd in drie stappen:

 • U brengt een bezoek aan Plieger, waar u uw sanitair kiest. Plieger zorgt vervolgens voor alle communicatie met Flevisteen, u heeft daar geen omkijken naar.
 • U ontvangt een offerte van Flevisteen, waarin ook een berekening wordt getoond van verbouwingskosten.
 • Indien u akkoord gaat met de offerte wordt uw droombadkamer gebouwd. Hoewel de daadwerkelijke verbouwing wordt gerealiseerd door Bouwbureau Mulder, hoeft u zich geen zorgen te maken over het hebben van contacten met meerdere partijen. U communiceert alleen met Flevisteen. Indien gewenst kan ook de sloop van uw oude badkamer door ons worden geregeld.

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten