Badkamertegels natuursteen

Omdat natuursteen in de natuur wordt gewonnen haalt u met natuursteen letterlijk de natuur in huis. U kunt het van dichtbij halen, uit Duitsland of België, of van verder weg, zoals China of Spanje. Wat u ook kiest, u kiest voor natuurlijk. In onze showroom kunt u zien waarom we zo fier zijn op ons natuursteen en onze shop. Onder het genot van verse koffie of thee kunt u de unieke uitstraling van onze tegels bekijken en zien hoe iedere steen zich onderscheidt van de andere. Dankzij de enorme oppervlakte van 600 m2 die wij tot onze beschikking hebben, kunnen wij een groot assortiment aan natuursteen wand- en vloertegels aanbieden. Om een badkamer te creëren waar u nu alleen nog maar van kunt dromen. Overtuig uzelf en kom de ambiance voelen van een badkamer van natuursteen. Onze showroom bevindt zich in Lelystad, vlakbij de A6. Zie hier hoe u de weg naar Flevisteen kunt vinden.

Het samenstellen van uw natuursteen badkamer

Vaag heeft u uw droombadkamer al in gedachten. Of u heeft een prachtige wellnessruimte gezien bij uw vrienden. Wie weet heeft u altijd die badkamer onthouden in dat pittoreske Franse dorpje, waar u die heerlijke vakantie heeft beleefd. Als u in onze showroom wandelt, dan zult u vinden wat u zoekt. Omdat iedereen verliefd wordt op de serene uitstraling van natuursteen.

Helemaal van nu is basalt. Basalt is gestold lava, zwart of grijs van kleur. Als u houdt van een strakke, moderne badkamer, dan is basalt mogelijk uw keuze.

 • Graniet daarentegen heeft een breder kleurenpalet. Graniet is een van de minst kwetsbare natuursteensoorten.
 • Als u van mozaïek houdt, moet u beslist kiezen voor een Venetiaanse vloer. Het mozaïek kan worden gevormd met kleine platte steentjes of met grof grind.
 • De koning onder het natuursteen is het Belgisch hardsteen. Door de fossielen in en het trommelen van de steen hebben deze tegels een zeer authentieke uitstraling.
 • Naast Belgisch hardsteen verkopen wij ook Turks, Chinees, Vietnamees en Iers hardsteen.
 • Marmer is een soort dat tot de verbeelding spreekt, zeker wanneer deze een verouderd uiterlijk mee wordt gegeven.
 • Travertin is de meer praktische variant van marmer, omdat deze steen na bewerking minder kwetsbaar is.
 • Kwartsiet kunt u vinden in de kleuren crème, geel, grijs, groen en rood.
 • Leisteen tenslotte heeft kleuren die in elkaar overlopen. Een vloer of wand van leisteen heeft nooit één kleur!

 

Als u wilt kiezen voor natuursteen, laat u zich dan vooral gedetailleerd informeren over de voor- en nadelen van alle soorten natuursteen, aangezien er verschillen zijn in de kwetsbaarheid van de steensoorten als het gaat om het morsen of spatten van vloeistoffen. Gelukkig kunnen wij voor de meeste nadelen goede oplossingen aan u voorstellen. Mocht u, ondanks ons ruime assortiment, behoefte hebben aan meer keuze op het gebied van natuursteen, dan verwijzen wij u graag naar Oprey & Beisterveld natuursteen te Vianen, onze samenwerkingspartner. Zij hebben de grootste showroom van Nederland op het gebied van natuursteen. Op afspraak kunt u hun showroom bezoeken.

Als u uw ideale natuursteen wand- en vloertegels heeft gevonden, is het verder samenstellen van uw badkamer eenvoudigweg gerealiseerd in drie stappen:

 • U brengt een bezoek aan Plieger, waar u uw sanitair kiest. Plieger zorgt vervolgens voor alle communicatie met Flevisteen, u heeft daar geen omkijken naar.
 • U ontvangt een offerte van Flevisteen, waarin ook een berekening wordt getoond van verbouwingskosten.
 • Indien u akkoord gaat met de offerte wordt uw droombadkamer gebouwd. Hoewel de daadwerkelijke verbouwing wordt gerealiseerd door Bouwbureau Mulder, hoeft u zich geen zorgen te maken over het hebben van contacten met meerdere partijen. U communiceert alleen met Flevisteen. Indien gewenst kan ook de sloop van uw oude badkamer door ons worden geregeld.

Keramisch parket, een natuurlijke uitstraling zonder kwetsbaarheid

Flevisteen is niet alleen groot in badkamertegels natuursteen. Wij hebben ook al elf jaar ervaring met keramisch parket. Door verhitting van minimaal twee elementen ontstaat keramiek zoals bijvoorbeeld porselein, aardewerk, gebakken klei en terra cotta. Vaak wordt het keramiek van een glazuurlaag voorzien. Van keramiek kan een houtlook vloer worden gemaakt met reliëf, waardoor sprake lijkt van echte nerven. De vloer is, mede door de uiterst smalle en op kleur gemaakte voegen, niet van een echt houten vloer te onderscheiden. Onder het keramisch parket kan natuurlijk vloerverwarming worden gelegd, waardoor een badkamerbezoek ook in de winter als pure wellness aanvoelt. Het gevoel van weldaad groeit ongetwijfeld als u zich realiseert dat deze levenslang slijtagevrije en krasbestendige vloer geen onderhoud vraagt. Flevisteen heeft het nieuwste en grootste aanbod keramische parketvloeren van Nederland. Onze planken variëren van uiterst klein, zoals bij het visgraat parket, tot planken van wel 1.80 meter lang. Natuurlijk kan ook via Flevisteen het leggen van uw vloer worden georganiseerd.

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van uw nieuwe natuursteen badkamer!