Nieuwste Trends
Keramisch Parket

Wilt u weten wat Flevisteen voor u kan betekenen.

Nieuwste trends keramisch parket

Sinds de introductie van keramisch parket is dit type tegelvloer ongekend populair. Het aanbod aan houtlook tegels is dan ook alleen maar groeiende. Steeds grotere formaten en meer bijzondere houtkleuren en nerfstructuren veroveren onze showroom. En daar zitten echte pareltjes bij. We laten daarom graag de laatste trends in keramische vloeren zien.

 

Welke vloer past bij mij?

Omdat er zoveel uiteenlopende stijlen keramische vloeren zijn, is het vaak lastig een goede keuze te maken. Je persoonlijke woonsmaak is natuurlijk leidend, maar er zijn wel een aantal punten waar je rekening mee kunt houden. Zo laten lichte houtsoorten en lange brede tegels een ruimte altijd groter lijken. Voor kleine woningen of woonkamers gericht op het noorden zijn deze dus zeker een aanrader. Vooral als ze worden gelegd met minimale voeg.

Keramische vloeren zijn blijvend, maar vaak wisselen meubels en wanden in de loop der jaren wel van kleur en dessin. Ben jij iemand die ruimtes om de zoveel tijd een andere look geeft? Zorg dan voor een goede basiskleur vloer die meerdere stijlen kan ondersteunen.

Soms kan het helpen bijvoorbeeld een kussen, stukje behang/stof of een laatje van een meubel mee te nemen naar de showroom om deze bij de vloer te passen. Voor de nieuwste trends keramisch parket bent u bij Flevisteen bij het juiste adres, bezoek onze showroom in Lelystad.

Zo is beter te zien of de vloer ook daadwerkelijk past bij uw bestaande interieur.

 

Kom gelijk langs of neem contact op voor vrijblijvend advies over de laatste trends in keramische vloeren. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Exotische houtsoorten

Exotische houtsoorten

Hoewel grijze tinten, wittinten en lichte honingkleuren het vaakst gekozen worden, maken donkere exotische houtsoorten de laatste tijd een flinke opmars. Wat in echt hout soms niet te realiseren is, is met houtlook tegels vaak wel te bereiken én te betalen. Denk aan vloeren met een look in coromandel, ebbenhout, walnoot, jatoba of palissander. Een veelbelovende trend in keramische vloeren.

Lees meer
Doorleefd hout

Doorleefd hout

Tegels met verweerde houtlook zijn een blijver binnen de laatste trends in keramische vloeren. Ze brengen een authentieke sfeer in huis en zijn verkrijgbaar in uiteenlopende lichte en donkere tonen. Of kies juist een tegel waarbij verschillende kleuren en structuren zijn samengevoegd zodat je een sloophouten effect krijgt.

Lees meer
Visgraat

Visgraat

Klassieke elementen in je interieur zijn weer in de mode. Voerden vorige jaren vooral industriële woningtrends de boventoon, de nieuwste trends keramisch parket zijn nu zijn vintage stijlen. En dat mag best een tikje chique. Laat bijvoorbeeld houtlook tegels leggen als luxe parketvloeren van weleer, dus in een visgraat-, Versailles-of Hongaarse punt. Denk aan smal visgraatparket met donkere wenge tegels of ga voor een moderne variant met brede stroken in licht of white wash eiken. Zulke patronen doen het ook goed in badkamers of keukens, en trek dat gerust door naar de wanden. Dat geeft gegarandeerd een groots effect.

Lees meer

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten