Panaria

Panaria keramisch parket

Planaria is sinds 1974 een toonaangevende producent van vloeren en bekleding in huis. Ze produceren zowel binnen- als buitenoppervlakken met behulp van hoogwaardige materialen zoals traditioneel porselein, gelamineerde houten vloeren of stenen tegels die kunnen voldoen aan de moderne behoeften van uw huis. Om gelijke tred te houden met de veranderende tijden, bieden ze ook monoporosa-steengoed en houtlook keramisch parket aan dat in staat is om aan alle eisen te voldoen die tegenwoordig door huiseigenaren worden gesteld.

Keramisch traditie

Deze grote keramische traditie is afkomstig van Panariagroup Industrie Ceramiche S.p.A., een Italiaanse multinationale groep en wereldleider in de productie en distributie van vloeroppervlakken met het hoofdkantoor in Italië. Zij laten zien hoe ze prachtige producten hebben kunnen maken die zowel duurzaam als esthetisch zijn; iets waarvan wij zeker van weten dat elke huiseigenaar het op prijs zou stellen!

Even more so than a physical place, the home of our dreams is a space for our souls, in which to live the most intimate and authentic aspects of our lives. We all want our home to represent and resemble us, to be a mirror of what we are and would like to be. With Panaria, this dream becomes a reality.

Panaria website

Innovatieve keramisch parket

De keramische industrie bestaat al eeuwen en Panaria Ceramica is een innovatief merk dat gespecialiseerd is in het brengen van de nieuwste trends naar hun klanten. De wortels van het bedrijf gaan terug in de tijd, aangezien ze voor het eerst werden opgericht door kunstenaars die werk van hoge kwaliteit creëerden en tegelijkertijd hedendaagse stijlen met gemak vertegenwoordigden; het gaat vandaag verder onder een nieuwe eigenaar, maar handhaaft nog steeds haar lange tradities van het maken van prachtige goederen met alleen Italiaans talent. Het keramisch parket van Panaria is slechts één van de vele traditionele producten.

Italiaanse stijl en klasse

Panaria, gecreëerd in Italië, produceert keramische producten die zijn ontworpen om emotie te creëren en huizen te inspireren. Ze doen dit door constante kwalitatieve verbetering van hun eindproduct en het gebruik van hoogwaardige grondstoffen met technologische innovatie in alle betrokken processen, van productielijn tot levering en het verlenen van hoogwaardige klantenservice.

Het bedrijf heeft zijn succes kunnen behouden omdat ze altijd op zoek zijn naar manieren om te verbeteren wat al werkt, terwijl ze traditiegetrouw blijven werken aan de hoogste kwaliteiten.

What appears immobile in the end result, is actually in constant motion when it comes to the processes that generated it. Technological innovation is Panaria’s key to achieving new objectives in the production of porcelain stoneware while constantly keeping in mind eco-sustainability.

Panaria website

panaria keramiek
panaria keramisch parket
keramisch parket

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten