Keramisch parket projecten van Flevisteen

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van keramisch parket? Wij laten dat graag zien aan de hand van onze gerealiseerde projecten. Want u maakt pas echt goed kennis met ons aanbod als u ziet wat deze houtlook vloeren met een ruimte kunnen doen. Zeker in een voor- en na-situatie. Bekijk mogelijke kleuren en structuren, vergelijk effecten van verschillende tegelformaten en zie meteen hoe tegels laten leggen in de praktijk wordt uitgevoerd.

 

Variaties in kleur en structuur van keramische vloeren

Overweegt u duurzaam keramisch parket te laten leggen en zoekt u nog ideeën? Laat u dan inspireren door onze voorbeeldvloeren. We plaatsten de afgelopen jaren bij tientallen woningen verschillende soorten houtlooktegels. Niet alleen in woonkamers, maar ook in keukens en badkamers. Soms werd er ook gekozen voor een combinatie met hardsteen of authentieke patroontegels, wat een prachtig effect opleverde voor de totale uitstraling. Zie ook deze vloer in Utrecht.

 

Tegelstroken of patronen met visgraat

Meestal worden keramische vloeren in stroken gelegd, bijvoorbeeld van 150 cm of 180 cm lang. Door de nauwelijks zichtbare voeg komt het effect van een houten vloer dan optimaal tot zijn recht. Maar keramisch parket in blokpatronen of klassieke visgraat laten leggen is ook mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld het project in Amsterdam.

 

Totaalpakket aan legservices

Alle projecten geven een goed beeld van onze uitgebreide legservice. Vaak betrof het een totaalpakket waarin we ook het voortraject ter hand namen. Denk aan het professioneel weghalen en afvoeren van oude vloeren, het bijwerken en egaliseren van het grondoppervlak en het leveren en installeren van de vloerverwarming. Eventuele verbouwingen namen we ook voor onze rekening en voerden dat uit met onze bouwpartner. Een goed voorbeeld is ons project in Naarden.

 

Kiezen voor het vakmanschap van Flevisteen

Bij Flevisteen bent u altijd verzekerd van professioneel geplaatste keramische parketvloeren met een lange levensduur. Het compleet ontzorgen van de klant is daarbij ons motto. Dat wordt aangevuld met aandacht voor deskundig advies, vakmanschap, kwaliteit en service. Bovendien bieden we de beste oplossingen in houtlook vloeren voor ieder budget. De voordelen van Flevisteen:

  • De allergrootste keuze in keramische parket
  • Meer dan 14 jaar ervaring in het leveren en leggen van tegelvloeren
  • Gegarandeerd altijd een strakke, vlakke, duurzame vloer
  • Uitsluitend professionele vakbekwame tegelspecialisten
  • 100% ontzorging van de klant
  • Minimaal vijf jaar garantie op het leggen van houtlook vloeren

 

Informatie voor maatwerk

Meer weten over onze projecten of wilt u graag een maatwerkofferte voor keramisch parket ontvangen? Informeer dan vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden. U bent natuurlijk ook welkom in onze grote showroom in Lelystad om alle tegelvloeren uitgebreid te komen bekijken.

Flevisteen vindt u aan de Nikkelstraat 3, 8211 AJ Lelystad (industrieterrein Oostervaart). Voor informatie zijn wij te bereiken via 0320 – 744 000 en info@flevisteen.nl.

Fam. Gruijs

Okke hartelijk dank voor het leggen van onze vloer met houtlook van 240 cm lang. Nu de muren en plinten klaar zijn een aantal foto’s van het eindresultaat waar wij enorm blij mee zijn. Onze dank voor de goede service.

familie Schouten

Voor ons tweede nieuwbouw huis wisten we een ding zeker. De service van Okke en Flevisteen was ons de vorige keer zo goed bevallen daar kopen we opnieuw onze vloer. Wederom een geweldige service, advies en installatie. We hebben er in de korte dat we er wonen al veel plezier gehad van de vloer, en…

Cor en José Vooijs

Beste  okke, Zoals je op een van de foto’s kan zien zijn we op dit moment bezig met de laatste loodjes (verven van deuren en kozijnen). We zijn door omstandigheden lange tijd bezig geweest met de totale verbouwing en kunnen binnenkort eindelijk gaan genieten van het eindresultaat. De vloer is het pronkstuk. We hebben lange…

familie Bogaard uit Utrecht

Ook hier is gekozen voor een 150 cm lange houtlook vloer De vloer heeft wat minder structuur en rustig qua tekening. Kortom een prachtige basis vloer voor vele inrichtingen De hal hebben wij een authentieke look gegeven door een patroontegeltje toe te passen

Herengracht in Amsterdam

Hier hebben wij een prachtige visgraat vloer mogen maken in een warme eiken kleur aan de Herengracht in Amsterdam De badkamer hebben wij voorzien van een tegel die op marmer lijkt, het is zo echt marmer, of niet? Het keramisch parket is ook in een warme bruintint gevoegd wat bij deze vloer een schitterend resultaat…

familie Brugman uit Enkhuizen

Zij hebben gekozen voor een wat kleinere houtlook van 100 cm Ook dit geeft een prachtig resultaat wat toch echt hout wel benaderd. Geplaatst met zeer kleine voegen. Deze vloer is momenteel in de aanbieding voor 59 euro per m2