Refin tegels

9 okt, 2019 | Keramisch Parket | 0 Reacties

Refin tegels: keramiek met een natuurlijke uitstraling

Keramiek is een fijn materiaal om tegels van te maken voor vloeren en wanddecoratie. Vooral omdat tegels de mogelijkheid bieden om vloerverwarming aan te brengen in een woning of winkelpand. Bovendien is het slijtvast en heeft het minder onderhoud nodig, dan bijvoorbeeld een houten vloer, laminaat en linoleum. Geef uw woning of winkel een nog mooiere uitstraling, met refin tegels, uiteraard van het mooiste keramiek. Refin tegels zijn van een bijzondere kwaliteit en worden volgens Italiaans gebruik vervaardigd. Bovendien kan keramiek gebruikt worden voor heel veel verschillende interieurstijlen, van landelijk tot klassiek en uiteraard ook modern, kleurrijk en minimalistisch.

Het keramische parket met een natuurlijke uitstraling

Het meest bijzondere aan de keramische refin tegels is dat ze in allerlei dessins verkrijgbaar zijn. Altijd kleurecht, omdat de patronen in de tegels worden meegebakken. Maar ook met zeer natuurlijke finishes. Dat komt doordat de designers hun inspiratie uit de natuur halen. Hierdoor ontstaan er de mooiste creaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van keramische refin tegels die eruit zien als houten planken? Of houdt u meer van het uiterlijk van natuursteen gecombineerd met het gemak van dunne, stevige keramische tegels?

Want ook dat is mogelijk met refin tegels. De structuur van hout of natuursteen wordt tot in de kleinste details uitgewerkt, waardoor er een heel natuurgetrouw effect ontstaat. Zo wordt er gewerkt met een bijzondere glazuurtechniek om nerven en schaduwen aan te brengen. Ook krijgt het keramiek een voelbare textuur, zodat het reliëf van de tegels aanvoelen als natuursteen of hout. U kunt de nerven en oneffenheden van het steen echt voelen, zonder dat het hinderlijk vuil vast houdt of meubels laat wankelen.

Het mooiste merk onder de vloeren

Keramische refin tegels zijn perfect om een vloer mee te leggen, zelfs met een echte parket look. Geniet van het gemak in onderhoud en van de vloerverwarming die onzichtbaar onder uw prachtige vloer verborgen ligt. Er zijn vele mogelijkheden voor refin tegels. Zo kunt u niet alleen de vloer, maar ook een deel van de wand bekleden met deze tegels. Op onze website kunt u zien hoe keramische refin tegels passen in uw woning. Doe inspiratie op voor de woonkamer, keuken of uw winkel of horecagelegenheid. Zie hoe gezellig en multifunctioneel het keramiek is en vooral hoe perfect en natuurgetrouw de tegels zijn. Alle ideeën en de prachtige collectie refin tegels ontdekt u op Keramischparket.nl. Bent u geïnteresseerd in een andere vloer dan kunt u ook naar onze andere website voor meerdere keuzes als het gaat om vloeren voor uw woning.

Het parket is te nemen in combinatie met vloerverwarming, voor meer informatie kunt u bellen of langskomen.

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten