Tevreden klanten en foto’s

“Nu het hele huis af is wonen we hier heerlijk en zijn we iedere dag weer enorm blij met onze vloer!!

Vele complimenten en heel erg blij met de gemaakte keuze! 

Ook de muur in keuken mooi geworden ;)”

– Gert-Jan en Mariëtte

“In februari 2021 heeft Flevisteen bij ons vloerverwarming geplaatst en een keramische vloer gelegd. Het hele voortraject met advies en zakelijke afspraken is erg prettig en transparant verlopen. Bij de uitvoering zat er het een en ander tegen.  Bij het verwijderen van ons parket bleek de dekvloer  van onvoldoende kwaliteit voor het plaatsen van de vloerverwarming. Deze moest er alsnog uit. En daarna werd het parket niet op de afgesproken datum geleverd. Foutje van de transporteur. Dus vertraging op de lijn. Allemaal zaken waar Flevisteen niets aan kon doen. En dan pas merk je waarom het fijn is om met een betrouwbaar bedrijf zaken te doen.  Okke van Flevisteen heeft kosten nog moeite gespaard om dit allemaal goed op te lossen. De vloer ligt er nu superstrak in en dit was het wachten dubbel en dwars waard. Dus Flevisteen? Ja!”

-Marijke en Bert

Visgraat-vloer

“Wij hadden een huis gekocht met een grindvloer die totaal niet onze smaak was. We kwamen voor een nieuwe vloer bij Flevisteen terecht en werden erg fijn geholpen en geadviseerd. Wat heeft Flevisteen ons ontzorgd!  Okke heeft het hele “pakket” op zich genomen: de grindvloer laten verwijderen, egaliseren, frezen voor vloerverwarming, vloerverwarming plaatsen en tot slot is de prachtige vloer gelegd door Kees. Alles werd volgens afspraak uitgevoerd door vriendelijke mannen die goed werk leverden. Het eindresultaat is werkelijk prachtig! Wat zijn we blij met deze vloer. Flevisteen, een aanrader!”

-Alfredo en Barbara

“Flevisteen heeft bij ons een prachtige keramisch parketvloer neergelegd. We werden in de grote showroom goed geadviseerd door Okke. Wat een keuze! Wij zijn vooral enthousiast over de nerf die in de tegels te zien is. Dat maakt dat de vloer er als echt uitziet. De uitstraling van een houten vloer en het gemak van keramiek!  De vloerverwarming voelt goed aan. Omdat wij onze hele benedenverdieping wilden doorleggen en er sprake was van hoogteverschil heeft Flevisteen samen met onze aannemer wat uitdagingen moeten overwinnen, maar ook dat is allemaal gelukt. Wij zijn erg blij met de vloer en met Flevisteen!”

-Marcelline

“Wij zijn erg tevreden;

Met het keramisch parket met vloerverwarming én de uitstekende service van Flevisteen

Keurig op tijd zoals afgesproken.

De vloer lag er in 1 week in.

De communicatie verliep perfect.

Vriendelijke mannen die van aanpakken weten.

De vloer is inderdaad “hond bestendig” en maakt makkelijk schoon.

Bij de ronding in het huis is de vloer mooi gelegd.”

-Fam. Bertels