Grootste Showroom van Nederland

Keramischparket.nl

Bel ons vandaag

0320 – 744 000

Rex tegels

9 okt, 2019 | Vloertegel | 0 Reacties

Bij het decoreren van de wanden in uw woning, kunt u helemaal zelf kiezen wat voor wanddecoratie u wil gebruiken om uw woning een unieke uitstraling te geven. Bent u een groot liefhebber van de natuur en wilt u een natuurlijke sfeer creëren in uw woning? Dan zijn de unieke Rex tegels wellicht iets voor u. Deze tegels zijn niet alleen uniek, maar hebben bovendien een op en top luxe en natuurlijke uitstraling.

Natuurlijke look en uitstraling

Vergelijkt u Rex tegels met tegels van andere grote merken, dan ziet u dat de tegels van het merk Rex totaal anders zijn dan de tegels van andere merken. Wat de tegels van Rex zo anders maakt, is het feit dat deze tegels ontworpen zijn met de natuur in het achterhoofd. Zo zien de tegels er niet alleen natuurlijk uit, maar brengen de tegels u ook echt terug naar de natuur. Wilt u een natuurlijke sfeer creëren in uw woning en houdt u wel van een unieke look, dan zijn deze tegels uitermate geschikt voor u. Keramisch parket van Rex is meer dan een merk, want een Rex tegel is echt een style.

Tegels met een tijdloos design

Als u geld investeert in nieuwe tegels voor uw woning, wilt u natuurlijk voor langere tijd plezier hebben van uw investering. Investeert u geld in Rex tegels, dan weet u zeker dat u voor langere tijd plezier heeft van uw investering. Zo zijn de tegels niet alleen van hoge kwaliteit, maar hebben de tegels ook een tijdloos design. Door dit tijdloze design bent u niet snel uitgekeken op de tegels, maar zijn de tegels van het merk Rex zelfs over tientallen jaren nog trendy, klassiek en stijlvol te noemen.

Bij het aanschaffen van Rex tegels kunt u kiezen voor tegels met een marmer look in de kleur wit. U kunt ook kiezen voor tegels in het grijs of in een donkere kleur. Afhankelijk van uw smaak, kiest u eenvoudig tegels van het merk Rex die bij u passen.

U bent van harte welkom om eens langs te komen in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag verder met het vinden van de juiste vloeren. Deze website is onderdeel van Flevisteen.

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten