Sant Agostino

door | okt 9, 2019 | Keramisch Parket | 0 Reacties

Sant Agostino tegels

Veel mensen denken bij het gebruik van tegels in hun huis vooral aan de zogenaamde ‘natte cellen’: de badkamer, de wc, en, niet te vergeten, de keuken. Tegenwoordig is dit allang niet meer het geval. Tegels zijn praktisch, onverwoestbaar en makkelijk te reinigen! En een zeer luxe uitstraling kunnen hebben, dat weten veel mensen niet. Het gebruik van natuurlijk materiaal is op dit moment weer helemaal in, en keramische tegels sluiten naadloos bij deze trend aan. Helemaal de tegels van Sant Agostino.

Vloer- en wandtegels van de Sant Agostino Group

De Sant Agostino Group groep is een bedrijf dat oorspronkelijk uit Spanje komt. Inmiddels vestigingen heeft in zo’n 100 landen. Het bedrijf heeft een zeer goede reputatie opgebouwd. Dit is te danken aan de innovatieve productietechnieken die het bedrijf heeft ontwikkeld. De kwaliteit van de geleverde producten, de professionalitet van de medewerkers. Last but not least – het feit dat het bedrijf maatschappelijk en ecologisch verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Begon het bedrijf aanvankelijk alleen met het het produceren van tegels. Tegenwoordig heeft het een zeer hoogstaand assortiment producten en kunt u zowel als privépersoon het bedrijf inschakelen. Dit kan voor bijvoorbeeld het aankleden van uw keuken en woonkamer maar ook als architect of aannemer kunt u het bedrijf in de arm nemen om het mee te laten denken over oplossingen voor uw bouwkundige ontwerpen. denk bijvoorbeeld aan een kitbedrijf.

Vloertegels van keramische kwaliteit

Sant Agostino tegels is een onderdeel van Ceramica Sant’Agostino. Sant Agostino tegels hebben een zeer exclusieve en voorname uitstraling. Omdat het bedrijf voortdurend op zoek is naar nieuwe mogelijkheden, staat ze vooraan als het gaat om de nieuwste toepassingen van de keramische tegel. In haar tegels toont Sant Agostino dat ze haar inspiratie haalt uit de natuur en op geavanceerde wijze gebruikmaakt van de eigenschappen van het keramisch parket. De tegels zijn makkelijk te verwerken en vanwege het gebruik dat gemaakt wordt van gerecycled materiaal ecologisch verantwoord. Deze tegelsoort van Sant Agostino wordt ook wel ‘keramisch parket’ genoemd. De tegel is niet van echt hout te onderscheiden. Mocht u overwegen om keramisch parket aan te schaffen, bezoek dan eens keramischparket.nl. Dit is een onderdeel van Flevisteen.nl. Flevisteen.nl is de grootste aanbieder van keramisch parket in Nederland.

Wandtegels direct geplaatst

Aan de ontwikkeling van de Sant Agostino wandtegel wordt net zoveel aandacht besteed als aan de ontwikkeling van de Sant Agostino tegels. Misschien niet een voor de hand liggende keuze: keramische tegels als wandbekleding. Keramiek is sterk, krasbestendig en makkelijk schoon te maken. De decoratieve mogelijkheden zijn enorm. U kunt een ontwerp in relief laten maken, voor een marmerlook kiezen of voor een industrieel effect door het toepassen van tegels uit de Metallic collectie. U kunt zowel bij de wandtegels als bij de vloertegels kiezen voor koele, neutrale kleuren of voor warme, donkere kleuren maar een combinatie van de twee behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Het assortiment van Sant Agostino tegels is te groot om hier te beschrijven.

Mocht u geīnteresseerd zijn geraakt, kijk dan online op de site van Sant Agostino voor een nog groter aanbod.

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten