Terrastegels

Wilt u weten wat Flevisteen voor u kan betekenen.

Maak uw terras helemaal af met hoogwaardige terrastegels

Als u veel in uw tuin verblijft, wilt u natuurlijk dat uw tuin er mooi en netjes uit ziet. Om uw tuin er inderdaad representatief uit te laten zien en ervoor te zorgen dat u graag in uw tuin verblijft, kunt u terrastegels of tuintegels aanschaffen voor uw tuin. Bent u op zoek naar sierbestrating voor uw tuin en wilt u meer weten over deze tegels? Lees dan meer over terrastegels in onderstaande alinea’s en laat u overtuigen uw tuin te verrijken met deze hoogwaardige en veelzijdige tegels.

 

De terrastegels van Flevisteen: een korte kennismaking

Flevisteen is al vele jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige terrastegels voor uw tuin. Vergelijkt u onze tegels met de tegels van andere aanbieders, dan ziet u een duidelijk en belangrijk verschil. Waar de meeste tegels gemaakt worden van massief natuursteen of gebakken materiaal, is dit bij de terrastegels van Flevisteen namelijk niet het geval. Zo zijn onze tegels niet van natuursteen of gebakken materiaal gemaakt, maar vindt u in ons grote aanbod enkel keramische tegels voor buiten. Deze tegels zien er hetzelfde uit als veel terrastegels van natuursteen of gebakken materialen, maar zijn wel veel sterker en minder kwetsbaar dan standaard terrastegels. In feite gaat het om gewone terrastegels, maar dan zijn de tegels 2 centimeter dik en eenvoudig in een standaard gestabiliseerd zandbed te plaatsen.

De terrastegels van Flevisteen kunnen gebruikt worden om uw terras vorm te geven, maar het is ook mogelijk om de terrastegels enkel te gebruiken om een tuinpad te maken. En heeft u een zwembad in uw tuin liggen? Dan zijn onze sterke terrastegels uitermate geschikt voor de ruimte om uw zwembad. Wat u ook met de tegels wil doen: de veelzijdige terrastegels van Flevisteen zijn geschikt voor ieder project.

terrastegels en tuintegels

De voordelen van de terrastegels van Flevisteen

Als u tuintegels aanschaft bij Flevisteen, profiteert u van diverse voordelen. Dit zijn de algemene voordelen van sierbestrating, maar ook unieke voordelen die u enkel bij het aanschaffen van Flevisteen keramische tuintegels krijgt. De belangrijkste pluspunten van het aanschaffen van de terrastegels van Flevisteen, zijn de volgende:

I

Terrastegels zorgen ervoor dat de leefbare ruimte van uw tuin groter wordt. Dit komt omdat u op de tegels kunt lopen zonder het gazon kapot te maken, maar ook omdat u meubels op de tegels kunt plaatsen.

I

Terrastegels zijn eenvoudig te leggen. In tegenstelling tot andere vormen van sierbestrating, zijn de tuintegels van Flevisteen binnen enkele uren geplaatst.

I

Terrastegels geven uw tuin een nette en opgeruimde look.

I

Tuintegels zijn eenvoudig te onderhouden. U hoeft de tegels enkel af en toe aan te vegen en de tegels zien er op en top uit.

I

Keramische terrastegels zijn niet poreus. Ook als u iets op de tegels laat vallen of als u de tafel over de tegels schuift, komen er geen krassen op de tegels.

I

Keramische tuintegels zijn erg hard. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er deuken, scheuren of andere beschadigingen op de tegels komen, want dit is simpelweg onmogelijk door het harde materiaal van de tegels.

I

Keramische tuintegels zijn waterdicht. Laat u een fles drinken of een etenswaar op de tegels vallen, dan komen er geen vlekken op.

I

Keramische tuintegels zijn kleurvast. Dit betekent dat u geen groene aanslag op de tegels kunt krijgen, maar ook dat de zon de kleur van de tegels niet kan vervagen.

En omdat de tegels ook nog niet extreem glad zijn, duurzamer zijn dan veel andere tuintegels en vorstbestendig zijn, doet u altijd een verstandige investering als u de keramische tuintegels van Flevisteen aanschaft.

WIJ HEBBEN MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Bel ons op

0320 – 744 000

flevisteen
terrastegels
terrastegels

Het plaatsen van keramische tuintegels

Veel mensen denken dat het leggen van tuintegels een vervelende en complexe klus is, maar dit is absoluut niet het geval. Om de keramische tuintegels van Flevisteen in uw tuin te laten leggen, kunt u simpelweg contact opnemen met uw hovenier. Hoveniers zijn niet alleen bekend met de werkwijze van het leggen van tuintegels, maar kennen vaak ook de keramische tuintegels die Flevisteen aanbiedt. Dit betekent dat zij uw tuintegels in een mum van tijd in uw tuin hebben gelegd, zonder dat u hier ook maar iets voor hoeft te doen. U schaft uw favoriete keramische tegels aan, u neemt contact op met uw hovenier en na het ontvangen van de tegels gaat uw hovenier direct aan de slag met het leggen van de tegels.

Wij kunnen u ook in contact brengen met diverse hoveniers en tegelzetters die u kunnen helpen met het plaatsen van de tegels. Op deze manier hoeft u niet op zoek naar een bedrijf om uw keramische tegels te plaatsen, maar wordt alles voor u geregeld. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, dan kunt u contact met ons opnemen en brengen wij u in contact met diverse partijen die u kunnen helpen.

Eventueel is het ook mogelijk om uw tegels zelf in de tuin te leggen, maar dit wordt niet aangeraden door onze experts. Om tuintegels netjes neer te leggen voor het beste resultaat, is het namelijk beter om een specialist in te schakelen. Een specialist kan de tegels niet alleen netter en rechter leggen, maar heeft de tegels bovendien sneller in uw tuin gelegd. Heeft u veel ervaring met het plaatsen van tuintegels, dan kunt u de tegels van Flevisteen wel zelf in uw tuin leggen. Dit raden wij echter alleen aan als u veel kennis en vaardigheden heeft met betrekking tot het leggen van terrastegels.

De kosten van keramische sierbestrating

Een groot voordeel van het aanschaffen van terrastegels, is het feit dat de keramische tuintegels van Flevisteen altijd aantrekkelijk geprijsd zijn. Welke tegels u ook wil laten plaatsen in uw tuin: de kosten van onze tegels zijn altijd laag. Op deze manier is het mogelijk om een geheel terras aan te leggen of de ruimte rondom uw zwembad helemaal te laten bestraten, zonder dat u hier veel geld voor hoeft te betalen.

Heeft u geld geïnvesteerd in de terrastegels van Flevisteen, dan weet u zeker dat u vele jaren kunt profiteren van deze investering. Dit betekent dat u eenmalig een bedrag moet investeren in het terras of het tuinpad van uw tuin, maar dat u hier vele jaren plezier van heeft door de hoge kwaliteit van de keramische terrastegels van Flevisteen.

Terrastegels aanschaffen voor uw tuin? Bekijk direct ons grote aanbod

Flevisteen heeft een groot aanbod met verschillende soorten keramische terrastegels. Bent u benieuwd welke tegels uw tuin mogelijk helemaal af kunnen maken? Dan kunt u een kijkje komen nemen in onze showroom. In onze showroom vindt u alle terrastegels die wij verkopen en zelfs de straat voor onze showroom is uitgerust met 25 vloervakken met keramische terrastegels. Neemt u een kijkje in onze showroom, dan ziet u precies wat wij aanbieden en kunt u gemakkelijker beslissen welke tegels echt bij u passen. En heeft u advies nodig over de beste terrastegels voor uw tuin? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door deskundig advies te geven en al uw vragen te beantwoorden.

Coem Ceramiche

Coem Ceramiche is een relatief jong Italiaans merk dat sinds 1970 op de markt is gekomen. En met de natuur als ontwerpinspiratie is Coem Ceramiche continu bezig met het bedenken van nieuwe ideeen voor inrichtieng en architectuur. Wij van Flevisteen - de specialist in...

Kronos

Kronos tegels verkrijgbaar bij Flevisteen. Komt u gerust eens langs in Lelystad om deze fantastische keramisch parket vloeren te zien en voelen. Er zijn momenteel diverse nieuwe collecties aangebracht. Meer informatie nodig: Bel 0320-744 000 of stuur ons een e-mail.

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten