Terrastegels voor uw tuin, wilt u natuurlijk dat het er mooi en netjes uit ziet. Om uw tuin er inderdaad representatief uit te laten zien en ervoor te zorgen dat u graag in uw tuin verblijft. Dan kunt u terrastegels of tuintegels aanschaffen voor uw tuin. Bent u op zoek naar sierbestrating voor uw tuin en wilt u meer weten over deze tegels? Lees dan meer over terrastegels in onderstaande alinea’s en laat u overtuigen uw tuin te verrijken met deze hoogwaardige en veelzijdige tegels.

Mooiste tegels via Flevisteen 

Keramisch Parket van Flevisteen is al vele jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige terrastegels voor uw tuin. Vergelijkt u onze tegels met de tegels van andere aanbieders, dan ziet u een duidelijk en belangrijk verschil. Waar de meeste tegels gemaakt worden van massief natuursteen of gebakken materiaal, is dit bij de terrastegels van Flevisteen namelijk niet het geval. Zo zijn onze tegels van natuursteen of gebakken materiaal gemaakt. Maar vindt u in ons grote aanbod heel veel enkel keramische tegels voor buiten. Deze tegels zien er hetzelfde uit als veel terrastegels van natuursteen of gebakken materialen, maar zijn wel veel sterker en minder kwetsbaar dan standaard terrastegels.

De beste keus voor buiten

De terrastegels van Flevisteen kunnen gebruikt worden om uw terras vorm te geven. En heeft u een zwembad in uw tuin liggen? Dan zijn onze sterke terrastegels uitermate geschikt voor de ruimte om uw zwembad heen. Wat u ook met de tegels wil doen: de veelzijdige terrastegels van Flevisteen zijn geschikt voor ieder project.

Strak en goed gelegd door professionals

Als u tuintegels aanschaft bij Flevisteen, profiteert u van diverse voordelen. Dit zijn de algemene voordelen van sierbestrating, maar ook unieke voordelen die u enkel bij het aanschaffen van Flevisteen keramische tuintegels krijgt. De belangrijkste pluspunten van het aanschaffen van de terrastegels van Flevisteen, zijn als volgt:

Voordelen via Flevisteen


  • Terrastegels zorgen ervoor dat de leefbare ruimte van uw tuin groter wordt. Dit komt omdat u op de tegels kunt lopen zonder het gazon kapot te maken. Ook omdat u meubels op de tegels kunt plaatsen.

  • Terrastegels zijn eenvoudig te leggen. In tegenstelling tot andere vormen van sierbestrating, zijn de tuintegels van Flevisteen binnen enkele uren geplaatst.


  • Tuintegels zijn eenvoudig te onderhouden. U hoeft de tegels enkel af en toe aan te vegen en de tegels zien er op en top uit.


  • Keramische terrastegels zijn niet poreus. Ook als u iets op de tegels laat vallen of als u de tafel over de tegels schuift, komen er geen krassen op de tegels.


  • Keramische tuintegels zijn erg hard. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er deuken, scheuren of andere beschadigingen op de tegels komen, want dit is simpelweg onmogelijk door het harde materiaal van de tegels.


  • Keramische tuintegels zijn waterdicht. Laat u een fles drinken of een etenswaar op de tegels vallen, dan komen er geen vlekken op.

  • Keramische tuintegels zijn kleurvast. Dit betekent dat u geen groene aanslag op de tegels kunt krijgen. Verder ook dat de zon de kleur van de tegels niet kan vervagen.


 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbod Terrastegels

In onze showroom hebben wij het grootste assortiment terrastegels uitgestald. Om een goed gevoel te geven  over u aankoop. Laten wij dit niet online zien zoals andere tegel bedrijven. Als bedrijf geloven wij in het zien, voelen en ervaren hoe een tegel eruit ziet. Wij doen graag zaken met mensen en bieden een totaal pakket aan. U koopt bij ons en wij leveren en leggen het liefst, als bedrijf hebben wij liefde voor het vak. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle gemakken en ongemakken die voorkomen bij keramische terrastegels.

Kwaliteit tuintegels

En omdat de tegels ook nog niet extreem glad zijn, duurzamer zijn dan veel andere tuintegels en vorstbestendig zijn, doet u altijd een verstandige investering als u de keramische tuintegels van Flevisteen aanschaft.

Een groot voordeel van het aanschaffen van terrastegels, is het feit dat de keramische tuintegels van Flevisteen altijd aantrekkelijk geprijsd zijn. Welke tegels u ook wil laten plaatsen in uw tuin, als bedrijf denken wij mee met onze klant, het gaat eerst om gevoel. Op deze manier is het mogelijk om een geheel terras aan te leggen of de ruimte rondom uw zwembad helemaal te laten bestraten, zonder dat u hier veel geld voor hoeft te betalen.

De kosten van keramische sierbestrating

Heeft u geld geïnvesteerd in de terrastegels van Flevisteen, dan weet u zeker dat u vele jaren kunt profiteren van deze investering. Dit betekent dat u eenmalig een bedrag moet investeren in het terras of het tuinpad van uw tuin. U kunt hier vele jaren plezier van hebben door de hoge kwaliteit van de keramische terrastegels van Flevisteen.

Terrastegels aanschaffen voor uw tuin

Flevisteen heeft een groot aanbod met verschillende soorten keramische terrastegels. Bent u benieuwd welke tegels uw tuin mogelijk helemaal af kunnen maken? Dan kunt u een kijkje komen nemen in onze showroom. In onze showroom vindt u alle terrastegels die wij verkopen en zelfs de straat voor onze showroom is uitgerust met 25 vloervakken met keramische terrastegels. Neemt u een kijkje in onze showroom, dan ziet u precies wat wij aanbieden. U kunt gemakkelijker beslissen welke tegels echt bij u passen. En heeft u advies nodig over de beste terrastegels voor uw tuin? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door deskundig advies te geven en al uw vragen te beantwoorden.

Het plaatsen van keramische tuintegels

Veel mensen denken dat het leggen van tuintegels een vervelende en complexe klus is, maar dit is absoluut niet het geval. Om de keramische tuintegels van Flevisteen in uw tuin te laten leggen, kunt u simpelweg bij ons terecht. Onze specialisten zijn niet alleen bekend met de werkwijze van het leggen van tuintegels, maar kennen alle voor en nadelen omtrent het leggen van dit type tegel. Dit betekent dat wij uw tuintegels in een mum van tijd in uw tuin hebben gelegd, zonder dat u hier ook maar iets voor hoeft te doen.

Tuintegel handel Lelystad

Wij kunnen u ook in contact brengen met diverse hoveniers en tegelzetters die u kunnen helpen met het plaatsen van de tegels. Op deze manier hoeft u niet op zoek naar een bedrijf om uw keramische tegels te plaatsen, maar wordt alles voor u geregeld. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, dan kunt u contact met ons opnemen en brengen wij u in contact met diverse partijen die u kunnen helpen.

Eventueel is het ook mogelijk om uw tegels zelf in de tuin te leggen, maar dit wordt niet aangeraden door onze experts. Om tuintegels netjes neer te leggen voor het beste resultaat, is het namelijk beter om een specialist in te schakelen. Een specialist kan de tegels niet alleen netter en rechter leggen, maar heeft de tegels bovendien sneller in uw tuin gelegd. Heeft u veel ervaring met het plaatsen van tuintegels, dan kunt u de tegels van Flevisteen wel zelf in uw tuin leggen. Dit raden wij echter alleen aan als u veel kennis en vaardigheden heeft met betrekking tot het leggen van terrastegels.