Grootste Showroom van Nederland

Keramischparket.nl

Bel ons vandaag

0320 – 744 000

Unicom Starker

8 okt, 2019 | Assortiment, Vloertegel | 0 Reacties

Bent u op zoek naar tegels die eruit zien als natuursteen? Dan zijn de tegels van Unicom Starker een goede keuze. De tegels van Unicom Starker zien er weliswaar uit natuurstenen, maar zijn in werkelijkheid van keramiek zonder dat u verschil ziet tussen dit materiaal en natuursteen. Unicom Starker is een mooi merk dat staat voor kwaliteit en design.

Design tegels in diverse soorten en maten

Unicom Starker is een jong merk uit Italië met gevoel voor de trends. Dit gevoel uit zich in de collecties met een uiterlijk van natuursteen in rustige aardste tinten de vloeren met structuren van hout, die uiteenlopen van het effect dat u bereikt met rustige planken tot versteend hout. Het merk staat ook bekend om tegels van keramiek die eruit zien als beton in verschillende tinten en maten. Unicorn Starker is als trendsetter internationaal actief in de tegelbranche. Deze tegels worden voor zowel de binnenkant als de buitenkant van gebouwen gebruikt. Technologie is heel belangrijk voor dit bedrijf. Dit uit zich in het design van de tegels.

Waarom Unicom Starker tegels kiezen?

U kiest voor keramisch parket, omdat u uw interieur stijl en charme wilt geven. Het is niet raar als u denkt dat tegels alleen geschikt zijn voor de badkamer, de keuken of het toilet. Tegels van keramiek hebben de uitstraling van hout en zijn gemakkelijk te onderhouden of de uitstraling van natuursteen, waardoor uw interieur er modern uitziet. Deze stenen zijn ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld uw tuin. De tegels van Unicom Starker zijn van de hoogst haalbare kwaliteit keramiek. Daarnaast zijn ze duurzaam en stevig, waardoor ze goed tegen vuur, slijtage en krassen kunnen. Unicom Starker tegels zijn ze gemakkelijk te onderhouden. De tegen kunt u in verschillende maten kopen. De tegels zijn heel geschikt voor zowel in als buiten uw woning. Ten slotte kunt u de tegels goed gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Populaire tegelseries

Apogee is een tegelserie van Unicom Starker. Deze serie tegels zijn zowel in warme als koele kleuren verkrijgbaar. Ook heeft deze serie tegels voor de muur met een opvallend uiterlijk. De tegels Unicom Starker met Apogee tegelserie kunt u heel goed gebruiken in uw woonkamer of als deze een moderne uitstraling heeft. Daarnaast kunt u deze tegels ook goed gebruiken in uw loft. Dit heeft te maken met de uitstraling van de tegels die rauw en stoer is. Door de neutrale tinten combineert u de stenen gemakkelijk met uw interieur. Een andere veel gevraagde serie van Unicom Starker is de Cottage Stone, dit is een  serie van vloertegels die eruit zien als hardsteen dat verouderd is. Deze stenen zijn vierkant met zijdes van 60 cm. Unicom heeft ook een houtlook tegel, een tegelserie genaamd ”Oak” dit is parket van keramiek en ziet eruit als hout. De tegels hebben dan ook de structuur van hout. Deze tegelserie is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar.

Wilt u meer weten over dit merk dan bent u van harte welkom in de onze showroom van Keramisch parket.

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten