Visgraat

Keramisch Parket visgraat

Ze zeggen dat luxe in de details zit en visgraat vloeren bieden precies dat. Er zijn vele soorten materialen beschikbaar, van hout tot laminaat of vinyl; allemaal geven ze uw ruimte een chique uitstraling met hun elegante textuur!

De visgraatvloer is een stoer uitziende houtsoort die in het verleden voor rijke woningen werd gebruikt. Deze planken kunnen in verschillende hoeken worden gelegd waardoor een interessant patroon ontstaat dat lijkt op hoe het geraamte van een vis eruit ziet! De naam komt van dit bijzondere ontwerpelement waarbij elke plank zijn eigen richting en uiterlijk heeft, maar toch een soort samenhangend thema behoudt in alle mogelijke richtingen.

Laminaat of keramisch parket

Wat voor soort vloer wilt u uw visgraat? U kunt kiezen uit houten vloeren met een variëteit zoals laminaat of parket. Naast het materiaal heb je ook afwerking en kleur nodig! Bij ons is het gemakkelijk – we hebben verschillende afwerkingen beschikbaar voor elke denkbare voorkeur, zodat het niet uitmaakt welke stijl het beste past. 

Met zijn het unieke visgraatpatroon is het geen wonder dat dit type vloer zo populair is. Kies uit verschillende soorten met verschillende afwerkingen van zowel laminaat als van keramisch parket visgraat.
Het leukste deel is beslissen welke look je precies wilt voor je ruimte – ofwel ga je voor tijdloos door te kiezen voor een aardse kleur of voeg wat vintage flair toe door ook te kiezen voor houtnerfpatronen

 

keramisch parket visgraat

Zelf leggen of laten leggen

Bij een prachtige vloer met een visgraat patroon is de wijze van leggen enorm belangrijk. Het zal u daarom ook niet verbazen dat het best wat tijd en moeite kost om een visgraat vloer te leggen. Dit moet namelijk precies en nauwkeurig gebeuren. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen. Bent u niet zo handig? Uiteraard heeft Flevisteen ook een deskundige legservice. Het vakkundig leggen van een visgraat vloer kan eenvoudig en voor een voordelige prijs door ons gedaan worden. Onze winkel deskundigen zijn ook de parketleggers.

Keramisch parket visgraat met vloerverwarming

Vloerverwarming is een efficiënte en economische manier om nieuwe woningen te verwarmen. Als u voor een houten vloer kiest, is een visgraatmotief in combinatie met vloerverwarming perfect om op energiekosten te besparen en uw huis toch die stijlvolle uitstraling te geven!

keramisch parket visgraat

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten