Voorzie uw vloer van schitterend keramisch parket visgraat

Op een gegeven moment is het tijd om in uw woning of bedrijfspand een nieuwe vloer aan te brengen. Er zijn vele verschillende soorten waaruit u kunt kiezen, zoals de welbekende parketvloer, stoffen vloerbedekking of het gemakkelijk te onderhouden zeil. Wat nu als we u vertellen dat u alle positieve eigenschappen van deze vloeren kunt laten bundelen in een prachtige keramische parket vloer? Misschien bent u nog niet erg bekend met dit type vloer, maar een keramische parketvloer is eigenlijk de ideale keuze voor in ieder huis of bedrijf. Eén van de prachtige opties is om hem te laten aanbrengen in een visgraat motief. Op deze manier ontstaat een schitterende klassieke en zeer luxe ogende vloer die echt gezien mag worden. De keuze voor keramisch parket visgraat is dan ook altijd een uitstekende!

De natuurlijke schoonheid van keramisch parket

Keramisch parket is gemaakt van porcellanato, een ontzettend hard en krachtig type keramiek. Dit materiaal is niet poreus, wat betekent dat het geen vocht opneemt of doorlaat. Het is dus ook ideaal voor toepassingen in natte ruimtes zoals uw badkamer of toilet. Het keramische parket is slechts één van de vele soorten keramische tegels voor op de vloer. Het wordt gekenmerkt door een schitterend houtpatroon met prachtige nerven die vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn. Parket van keramiek lijkt op een echte parketvloer van hout, maar eigenlijk alleen als het gaat om de uitstraling. Een keramische parketvloer kent namelijk diverse voordelen die een houten vloer niet heeft, onder andere met betrekking tot de duurzaamheid van de vloer. Net als een parketvloer van hout kan ook de keramische variant in diverse fraaie patronen worden gelegd. Een heel mooie variant hiervan is keramisch parket visgraat. Hierbij worden de rechthoekige keramische tegels in een de bekende V-vorm gelegd, wat een fantastisch en verbluffend optisch effect aan uw vloer geeft.

Kies voor kwaliteit die blijft

Flevisteen levert u het mooiste keramisch parket visgraat van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk valt er op het gebied van design en structuur altijd wat te kiezen. Zo vindt u bij ons een zeer ruime sortering aan keramische vloertegels in onder meer diverse houtdessins. De keuze voor een keramische vloer is er altijd een voor de toekomst. Vloertegels van keramiek zijn namelijk ontzettend sterk, waardoor u kunt vertrouwen op kwaliteit die blijvend is. De tegels zijn slijt- en krasvast, zodat beschadigingen er geen vat op kunnen krijgen. Ook verkleuren onze keramische vloeren beslist niet en trekken ze niet krom. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld houten vloeren. Daarnaast is keramisch parket visgraat zeer goed bestand tegen vocht, waardoor ze ideaal geschikt zijn voor in uw sanitaire ruimtes en buitenruimtes. Een ander bijkomend voordeel van dit prachtige type vloer is dat hij ontzettend gemakkelijk schoon te houden is. In principe volstaan normale schoonmaakbeurten prima en bent u met een keramische vloer geen tijd kwijt aan tijdrovende onderhoudsbeurten. De aard van de keramische vloertegels zorgt er bovendien voor dat warmte ontzettend goed wordt verdeeld. Deze vloer is dan ook de perfecte keuze als u vloerverwarming heeft of van plan bent dit te laten aanbrengen.

Keramisch visgraat vloeren

Bij Flevisteen bent u helemaal aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van het mooiste keramisch parket visgraat voor uw woning of zakelijke toepassingen. Okke de Vries is al 15 jaar gespecialiseerd in keramisch parket en is hiermee de ideale partner voor uw nieuwe keramisch natuursteen of parket. Onze klanten zijn ontzettend belangrijk voor ons en we doen er dan ook alles aan om hen zo tevreden mogelijk te maken. Natuurlijk verwelkomen we ook u graag in onze klantenkring. Door u altijd een uitstekende en persoonlijke service te bieden hopen we u naar volle tevredenheid te kunnen voorzien van de mooiste keramische vloeren waarmee u weer jarenlang vooruit kunt. Ook kwaliteit staat bij ons voorop. Van begin tot eind kunt u dan ook bij ons terecht met al uw vragen, opmerkingen en wensen. Op deze manier hopen wij iedere keer weer een tevreden klant te voorzien van een prachtige nieuwe vloer.

Groot assortiment keramische vloeren

Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom aan de Nikkelstraat 3 te Lelystad. Hier vindt u ons volledige aanbod aan prachtige vloeren van keramisch natuursteen en parket. We hebben de grootste showroom waarin al onze keramische vloeren op de grond worden uitgestald, waaronder ook het keramisch parket. Op deze manier kunt u direct zien wat het effect is van iedere soort keramische vloertegel. We zijn er zeker van dat u in dit ruime assortiment altijd de meest passende variant voor in uw woning of bedrijfspand zult vinden. Onze deskundige medewerkers zijn altijd in de buurt en staan klaar om al uw vragen omtrent keramische vloeren te beantwoorden.