Vloer- & Wandtegels

Wilt u weten wat Flevisteen voor u kan betekenen.

Praktisch gebruik van Keramische Tegels

Veel mensen denken bij het gebruik van tegels in hun huis vooral aan de zogenaamde ‘natte cellen’: de badkamer, de wc, en, niet te vergeten, de keuken. Tegels horen daar waar gespetterd wordt, zodat het water makkelijk opgenomen kan worden. Tegels zijn vooral praktisch, want onverwoestbaar en makkelijk te reinigen! Dat tegels ook gebruikt kunnen worden in de woonkamer of als wandbekleding, en een zeer luxe uitstraling kunnen hebben, dat weten veel mensen niet. Het gebruik van natuurlijk materiaal is op dit moment weer helemaal in, en keramische tegels sluiten naadloos bij deze trend aan.

De Porcelanosa-groep

De Porcelanosa-groep is een bedrijf dat oorspronkelijk uit Spanje komt, maar inmiddels vestigingen heeft in zo’n 100 landen. Het bedrijf heeft een zeer goede reputatie opgebouwd. Dit is te danken aan de innovatieve productietechnieken die het bedrijf heeft ontwikkeld, de kwaliteit van de geleverde producten, de professionaliteit van de medewerkers en – last but not least – het feit dat het bedrijf maatschappelijk en ecologisch verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Begon het bedrijf aanvankelijk alleen met het het produceren van tegels, tegenwoordig heeft het een zeer hoogstaand assortiment producten en kunt u zowel als privé persoon het bedrijf inschakelen voor bijvoorbeeld het aankleden van uw keuken en woonkamer maar ook als architect of aannemer kunt u het bedrijf in de arm nemen om het mee te laten denken over oplossingen voor uw bouwkundige ontwerpen.

vloertegels

WIJ HEBBEN MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Bel ons op

0320 – 744 000

wandtegels
vloertegels en wandtegels
vloertegels en wandtegels

Venis vloertegels

Venis tegels is een onderdeel van Porcelanosa tegels. De keramische tegels van Venis hebben een zeer exclusieve en voorname uitstraling. Omdat het bedrijf voortdurend op zoek is naar nieuwe mogelijkheden, staat ze vooraan als het gaat om de nieuwste toepassingen van de keramische tegel. In haar tegels toont Porcelanosa dat ze haar inspiratie haalt uit de natuur en op geavanceerde wijze gebruikmaakt van de eigenschappen van het keramisch materiaal. De tegels zijn makkelijk te verwerken en vanwege het gebruik dat gemaakt wordt van gerecycled materiaal ecologisch verantwoord. Eén van de paradepaardjes onder de vloertegels is de ‘Venis Par-ker’, een fraaie houtlook tegel. Deze tegelsoort wordt ook wel ‘keramisch parket’ genoemd. De tegel is niet van echt hout te onderscheiden. Mocht u overwegen om keramisch parket aan te schaffen, bezoek dan eens keramischparket.nl. Flevisteen.nl is de grootste aanbieder van keramisch parket in Nederland.

Venis wandtegels

Aan de ontwikkeling van de Venis wandtegel wordt net zoveel aandacht besteed als aan de ontwikkeling van de Venis vloertegel. Misschien niet een voor de hand liggende keuze: keramische tegels als wandbekleding, maar keramiek is sterk, krasbestendig en makkelijk schoon te maken. De decoratieve mogelijkheden zijn enorm: u kunt een ontwerp in relief laten maken, voor een marmerlook kiezen of voor een industrieel effect door het toepassen van tegels uit de Metallic collectie. U kunt zowel bij de wandtegels als bij de vloertegels kiezen voor koele, neutrale kleuren of voor warme, donkere kleuren maar een combinatie van de twee behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Het assortiment van Venis tegels is te groot om hier te beschrijven, maar – grosso modo – zijn de tegels in de volgende soorten te verdelen:

  • deVenis Mosaicos Y Complimentos: mozaïektegels in vele kleuren en combinaties;
  • deVenis Porcelánico I Gres: porseleinen tegels;
  • deVenis Ston-Ker: natuursteen look tegels
  • deVenis Metalia: metalliclook tegels
  • deVenis Par-Ker: de houtlook tegels

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt, neem dan nu contact met ons op.

Adres

Nikkelstraat 3,
8211 AJ Lelystad

Navigeer naar

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten