Met vloerverwarming zorgt u voor optimaal wooncomfort in huis. Zeker als u daarvoor kiest in combinatie met keramisch parket. Vloerverwarming zorgt voor een constante, aangename binnentemperatuur, uw vloer voelt warm aan en u heeft alle mogelijkheden om uw ruimtes in te delen zoals u dat wilt. Bovendien is het een investering die zichzelf terugverdient, want u gaat ook besparen op energiekosten.

Voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming oogt niet alleen luxe, het biedt ook veel gemak. De warmte wordt gelijkmatig over de ruimte verspreid waardoor het in huis sneller behaaglijk wordt dan met een gewone verwarmingsinstallatie. De pluspunten:

  • Vloer warmt geleidelijk op
  • Warmte wordt langer vastgehouden
  • Geen radiatoren, dus meer ruimte
  • U bent flexibeler met inrichten
  • De kachel kan minder hoog
  • Minder stofcirculatie dan met radiatoren
  • Biedt energiezuinige voordelen

Experts hebben uitgerekend dat u met vloerverwarming ongeveer 15% aan energie kunt besparen bij een nieuwbouw huis. Uitgaand van een gemiddeld gezin met een jaarlijks verbruik van 2000 m3 aan gas, levert dat ieder jaar ongeveer €170 op.

Met de beste vloeren
vloerverwarming2

Keramisch parket met vloerverwarming

  • Grootste showroom keramisch parket

  • De specialist van Nederland voor vloerverwarming

  • Jarenlange garantie op geleverd werk

Waar kunt u vloerverwarming voor gebruiken

Vloerverwarming wordt vaak in badkamers geplaatst. Maar met een goede topvloer kan het ook uitstekend in woonkamers als hoofdverwarming dienen. Wel is het rendement afhankelijk van de vloerafwerking. Wilt u vloerverwarming én een houten vloer? Ervaringen laten zien dat hout en laminaat de warmte veel minder goed geleiden dan natuursteen of keramische vloeren. Kies daarom voor keramisch parket. Deze houtlook tegels geven net zoveel sfeer als gewone houten vloeren, maar zijn duurzamer, vochtbestendig en transporteren de warmte optimaal. U heeft de keuze uit oneindig veel houtkleuren, formaten en legpatronen. Het is dus een prima alternatief voor vloerverwarming met houten vloer!

 

 Vloerverwarming laten plaatsen

Als vloerexpert in Nederland zijn wij al twaalf jaar ervaren in het leggen van keramisch parket inclusief vloerverwarming. Bovendien hanteren we alleen maar A-kwaliteit en eerste productie tegels. Daarbij is ook voorwerk en nabewerking inbegrepen, zoals het vlakken en isoleren van de ondervloer en het plaatsen en voegen van de nieuwe tegelvloer. Alles wordt in een keer netjes geregeld en u kunt rekenen op een uitstekende garantie op tegels, verwarmingsinstallatie en werkzaamheden.

 

 Vloerverwarming een goede investering

Wij vertellen u graag meer over het plaatsen van keramisch parket met vloerverwarming. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij de grootste tegelshowroom van de regio Lelystad. Met 600 m2 aan uitgestalde keramische vloeren en parket vindt u gegarandeerd de vloer van uw dromen.

 

Nooit meer koude voeten?

Het is bijna niet voor te stellen. Nooit meer koude voeten in huis. Dat kan dankzij vloerverwarming.

Zij die al vloerverwarming hebben, weten als geen ander hoe lekker het is om bij koud – en regenachtig weer thuis te komen, de schoenen uit te trekken en op de sokken door het huis te lopen, terwijl de voeten snel weer lekker warm worden. Een tweede voordeel van vloerverwarming is dat het energieverbruik zal dalen. Koude voeten en van de vloer optrekkende koude zorgt er voor dat de kamertemperatuur hoger wordt ingesteld. Daarmee wordt de van de vloer opstijgende kou overigens niet tegen gehouden.

 

Extra voordelen

1. U heeft geen radiatoren meer nodig, waardoor de ruimte een ander gezicht krijgt.
2. De vloerverwarming zorgt er voor dat de hele ruimte lekker warm wordt en niet alleen de plekjes rondom of in de buurt van de radiatoren.
3. U kunt er ook voor kiezen om de vloerverwarming te combineren met een paar design radiatoren, waardoor het totaal pakket voor een optimale verwarming zorgt en er prachtig uit ziet.
4. De temperatuur in huis is constant en steeds behaaglijk.

Van welk materiaal word gebruik gemaakt

Bij vloerverwarming is het materiaal dat gebruikt wordt van belang. Vaak wordt ze in keukens en badkamers onder de tegels gelegd. Maar natuurlijk is het ook mogelijk een woonkamer en de slaapkamers te voorzien van een warme vloer. Zo zorgt een keramische vloer er voor dat de warmte optimaal verspreid wordt en dat er heel weinig verlies van warmte is, waardoor er energie bespaard kan worden. De keramische vloer ziet er daarnaast voortreffelijk uit, is in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar en draagt bij aan een prachtige woonruimte. Op die manier slaat u twee vliegen in een klap.

 

Comfort, zonder problemen

De keramische vloer krast niet, slijt niet, is makkelijk te onderhouden en ziet er gewoonweg stralend uit. Hij kan als een geheel over de hele verdieping gelegd worden, waardoor u ook geen drempels meer heeft. Hierdoor kan de vloerverwarming eveneens over de gehele verdieping gelegd worden en kunt u in principe op blote voeten door het hele huis lopen. Hout en beton houden een deel van de warmte vast, waardoor de vloerverwarming harder moet werken. Bij een keramische vloer geldt dat deze de warmte gewoon door laat, zodat de verwarming op een lagere stand een prima rendement levert. De energie die u voor het verwarmen van uw huis gebruikt, gaat grotendeels via de zolder en de vloeren verloren. Dat houdt automatisch op op het moment dat de warmte via de vloer geleverd wordt. Vanaf dan bespaart u volgens experts zo’n 15% aan energie. Daarmee levert de keramische vloer bij een doorsnee gezin, dat circa 2000 m3 gas per jaar gebruikt, een besparing van zo’n 300 m3 op ofwel circa 170€ per jaar.

 

Investeren in groen

Als er al een periode is waarin investeren in uw huis loont, dan is dat nu wel het geval. De uiterst lage rente biedt u de kans om uw huis een flinke opknapbeurt te geven. Eventuele isolatiesubsidies van de overheid kunnen u mogelijk helpen om extra maatregelen te nemen. Aarzel niet om informatie te vragen. Op die manier wordt niet alleen de woning opgewaardeerd, maar gaat met name uw wooncomfort er op vooruit. Vloerverwarming draagt bij aan dat comfort, aan een beter milieu, aan verlaging van de energielasten en, laten we dat vooral niet vergeten, aan een gelukkige partner. Is uw keramische vloer, voorzien van vloerverwarming, klaar dan zal zij nooit meer met koude voeten in bed hoeven stappen. Vloerverwarming is een investering, die zichzelf altijd terugbetaalt. Letterlijk!

 

Bezoek ons op Nikkelstraat 3, 8211 AJ Lelystad (industrieterrein Oostervaart). 0320 744000 |  Neem contact met ons op

Vraag een offerte aan
vloerverwarming
DSC_0764kopie
vloerverwarmin3
vloerverwarming_1
vloerverwarmin